آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۸۰۹۵
جک استراو:

زیاده‌خواهی غرب توافق هسته‌ای با ایران را برهم می‌زند/ سرسختی آمریکا در سال 2005 مانع از توافق هسته‌ای با ایران شد

جک استراو گفت: سالها‌ مذاکره به ما نشان داده که دستیابی به توافق امکان‌پذیر است اگر طرفین خواستار آن باشند و در این بین زیاده خواهی غرب ممکن است مانع بزرگی ایجاد کند.
زیاده‌خواهی غرب توافق هسته‌ای با ایران را برهم می‌زند/ سرسختی آمریکا در سال 2005 مانع از توافق هسته‌ای با ایران شد

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از روزنامه اشتاندارد، جک استراو که با اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس به وین سفر کرده، گفت: سالها‌ مذاکره به ما نشان داده که دستیابی به توافق امکان‌پذیر است اگر طرفین خواستار آن باشند و در ایم بین زیلده خواهی غرب ممکن است مانع بزرگی ایجاد کند.

 

استراو گفت: با وجود مذاکرات بدون پیشرفت اخیر در وین، ارزش دارد که برای دستیابی به آن تلاش کنیم.

 

وی افزود: تنها با توافق هسته‌ای می‌توان برنامه هسته‌ای ایران را کنترل کرد و در صورت شکست در دستیابی به این توافق، ایران خواهد گفت: خب، من دیگر می‌دانم چه کار باید بکنم؟!

 

استراو ادامه داد اگر ایرانی‌ها باعث اختلال در روند مذاکرات شوند، آنگاه تحریم‌ها تشدید شده و چین و روسیه و همچنین هند و ژاپن وادار به تبعیت از آن خواهند شد.

 

در ادامه، «بن والاس» دیگر عضو  گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس که اخیرا با استراو به ایران سفر کرده بود نیز گفت: اگر غرب حالا انتظار دارد که ایران ناگهان کاملا تغییر کند ناامید خواهد شد. مصالحه در این راستا ضروری است. تنها به این دلیل که یک توافق، کامل و بی نقص نیست، نمی‌توان آن را یک «توافق بد» نامید. کسی که یک توافق کامل و بی نقص می‌خواهد در نهایت هیچ چیز بدست نمی‌آورد.

 

جک استراو همچنین به اظهار نظر توییتری اخیر ظریف درمورد اینکه نباید مانند سال 2005 فرصت‌ها را از دست داد، واکنش نشان داد و تصریح کرد که ما باید به آنچه که در توافق ژنو آمده است پایبند باشیم وگرنه اعتمادسازی ممکن نخواهد بود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد که سرسختی آمریکا در سال 2003 تا 2005 مانع دستیابی به توافق با ایران شد. ما باید مراقب باشیم که برای چه هدف و آرزویی تلاش می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار