کد خبر:۳۱۸۲۸۲
پس از یک هفته معاملاتی؛

دماسنج تالار شیشه‌ای 843 واحد افت کرد

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران این هفته را آرام سپری کرد و در نهایت در ارتفاع 76 هزار و 767 واحدی آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بورس اوراق بهادار تهران که چند هفته‌ای در استراحت به سر می‌برد، این هفته را نیز با نوسانات اندک شاخص سپری کرد و در آخرین روز معاملات در ارتفاع 76 هزار و 767 واحدی قرار گرفت که نسبت به روز مشابه هفته قبل 843 افت را به ثبت رساند.

 

بر اساس این گزارش عملکرد تالار شیشه‌ای در این هفته به شرح زیر بود:


شنبه: با شروع معاملات در هفته جاری شاخص کل بورس تهران به تبع جو منفی حاکم بر تقریبا تمام گروه‌های بازار در سارشیبی سقوط قرار گرفت. در این میان نمادهایی همچون رمپنا و اخابر و همچنین گروه‌هایی همچون خودرویی، بانکی، پتروشیمی و فلزی بیشترین تاثیر را در این روند منفی داشتند. بدین ترتیب شاخص به سرعت نیمه کانال 77 هزار واحدی را از دست داد و در ادامه نیز بیش از پیش افول کرد. در ادامه با عرضه برخی صف‌های فروش در گروه سرمایه‌گذاری و منفی‌تر شدن فضای معاملات در گروه بانکی و دیگر گروه‌های بزرگ بازار شاخص افت بیشتری را تجربه کرد و در این میان تنها شاهد رونق نسبی در نمادهای پالایشی بودیم. اما کار به اینجا ختم نشد و با افول بیش از پیش گروه‌های بزرگ و همچنین عرضه برخی صف‌های فروش از جمله در نماد اخابر شاخص افت ملموسی را تا پایان زمان بازار تجربه کرد و از مرز 77 هزار واحد نیز فرو افتاد.


یکشنبه: با از سرگیری معاملات در روز یکشنبه، با وجود حاکم بودن جوی مبهم بر معاملات گروه‌هایی همچون پتروشیمی، سرمایه‌گذاری، معدنی و معاملات تقریبا منفی در گروه بانکی، شاخص کل بورس تهران به لطف رونق معاملات در گروه خودرویی، پالایشی، فنی مهندسی، فلزی و ساختمانی در مسیر صعود قرار گرفت و در کمتر از یک ساعت بار دیگر موفق به ورود به کانال 77 هزار واحدی شد. در ادامه با رونق بیش از پیش در معاملات بر روی نمادهای پالایشی به ویژه شبندر و همچنین بهبود اوضاع در گروه بانکی شاخص بیش از پیش بالا رفت اما با به صف خرید رسیدن بسیاری از نمادهای پیشرو در گروه‌هایی همچون خودرویی و پالایشی و همچنین جو مبهم حاکم بر بسیاری از گروه‌ها، ثبات نسبی بر سیر حرکتی شاخص پدید آمد. پس از این برهه با حمایت‌های حقوقی‌ها از برخی نمادها همچون شخارک شاهد تحرک نسبی شاخص بودیم اما افول برخی دیگر از نمادها به ویژه در گروه فلزی مانند فولاد این اثر را خنثی کرد. تشدید تاثیرگذاری منفی نمادهای بزرگ پتروشیمی همچون فارس و پارسان نیز در این روند موثر بود تا بدین ترتیب شاخص بار دیگر در اواخر معاملات از مرز 77 هزار واحدی فرو افتد.


دوشنبه: در شروع معاملات روز دوشنبه شاهد بودیم که شاخص کل بورس تهران به لطف رونق معاملات در گروه خودرویی و همچنین اوضاع مناسب در گروه پالایشی بار دیگر در مدار صعود قرار گرفت و اما پس از دقایقی تحت فشار منفی نمادهای بزرگ پتروشیمی به ویژه فارس به محدوده مفی خزید. در ادامه بسیاری از نمادهای خودروسازی نیز به درصدهای منفی وارد شدند و اوضاع معاملات در دیگر گروه‌ها همچون بانکی، فلزی و ساختمانی و حتی پالایشی نیز نسبت به ایتدای روز رو به افول گذاشت. در ادامه نمادهای پتروشیمی فشار بیشتری را بر شاخص در مسیر نزول وارد ساختند و منفی شدن رمپنا ئ سپس معاملات پرحجم بر روی این نماد مزید بر علت شد تا شاخص بیش از پیش تنزل کند. در ادامه بازگشایی برخی نمادها در محدوده مثبت قیمتی مانند دزهراوی شاخص را کمی بالا کشید اما این روند نیز به سرعت خنثی شد و این نماگر تا پایان زمان معاملات با شیبی منفی اما ملایم به کار خود پایان دهد.
 

سه‌شنبه: با از سرگیری معاملات در روز جاری شاخص کل بورس تحت تاثیر روند منفی در گروه خودرویی و برخی تک سهم‌های بزرگ در دیگر گروه‌ها در مسیر نزولی قرار گرفت اما در کمتر از نیم ساعت به لطف بازگشت رونق به معاملات در بسیاری از نمادها از جمله در گروه بانکی و سرمایه‌گذاری، پتروشیمی، دارویی، فلزی و تجخیزاتی در مسیر صعود قرار گرفت.  این روند تا اواسط معاملات ادامه پیدا کرد اما از این برهه ثبات نسبی بر سیر حرکتی شاخص پدید آمد. در ادامه افزایش حجم معاملات در درصدهای منفی بر روی نمادهای بزرگ خودرویی و همچنین نمادهایی همچون وغدیر شاخص را با افتی مختصر مواجه کرد. اما به تبع بازگشایی فخوز در درصدهای مثبت شاهد جهشی مقطعی در سیر حرکتی این حرکتی این نماگر بودیم. پس از این برهه باز هم شاخص تا پایان معاملات کمی از سطوح به دست آمده پایین‌تر آمد.
 

چهارشنبه: با شروع معاملات در روز پایانی این هفته شاخص کل بورس تهران تحت تاثیر رونق در تعداد محسوسی از نمادهای بانکی و سرمایه‌گذاری و دیگر نمادهای مالیپف پتروشیمی و همچنین اقبال به گروه‌هایی همچون سیمانی، دارویی، انفورماتیک، ساختمانی، فنی مهندسی و البته خودروسازی در مسیر صعود قرار گرفت. در ادامه خودروسازان به درصدهای منفی خزیدند و در مقابل روند صعودی شاخص قرار گرفتند. جمع‌آوری صف‌ فروش حکشتی و منفی شدن رمپنا نیز به صورت مقطعی کمی از رشد شاخص کاست اما بار دیگر این نماگر سیر صعودی را در پیش گرفت. در میانه معاملات نیز شاهد بازگشت رونق به نمادهای خودروسازی بودیم که این روند دوام نیاورد. افزایش حجم معاملات در درصدهای منفی بر روی نمادهای پالایشی به ویژه شبندر در ادامه شاخص را کمی پایین آورد اما در نهایت این نماگر در مقادیر مثبت به معاملات روزانه پایان داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار