به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، در این مراسم مهندس تشکری هاشمی گفت: توجه ویژه مدیریت شهری به کنترل هوشمند ترافیک باعث شده تا آمار تخلفات ترافیکی از جمله سرعت غیر مجاز در بزرگراهها و به موازات آن آمار حوادث ترافیکی منجر به فوت و جرح در محورهای بزرگراهی به میزان چشمگیری کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به این که ترافیک معابر مجهز به سیستم های هوشمند کنترل ترافیک، درساعات اوج سفر روان تر و منظم تر است، اظهار کرد: این سیستم ها به عنوان چشمان ناظر در انجام مأموریت¬های محوله به کمک پلیس راهور و مدیریت شهری آمده-اند.
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که نظارت بر ترافیک، کاهش سوانح ترافیکی و هماهنگی بین بخشی میان مدیریت شهری و سایر دستگاه های خدمت رسان همچون آتش نشانی، اورژانس و پلیس راهور از جمله مزایای این مراکز محسوب می-شوند، تصریح کرد: در صورت بروز حوادث غیر مترقبه به کمک این فنآوری می¬توان سریع¬تر به کمک سانحه¬دیدگان شتافت.
وی با تأکید بر این که تکنولوژی در اختیار انسان است، نه انسان در خدمت تکنولوژی، گفت: هنگام وقوع حادثه حتی لحظه¬ها نیز در امر امدادرسانی تأثیرگذار هستند و کوچک ترین بی توجهی می تواند خسارات جبران ناپذیری را بر جای بگذارد.
معاون شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت مراکز کنترل ترافیک منطقه¬ای در مدیریت ترافیک مناطق، توسعه این مراکز به منظور کنترل هر چه بهتر ترافیک محلی در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
گفتنی است مرکز کنترل ترافیک جنوب¬غرب تهران در مجاورت پارک آموزش ترافیک شهرداری منطقه 18 و ضلع جنوبی بوستان قائم واقع شده است.