کد خبر:۳۲۳۴۰۸
صالح آبادی در اجلاس سرمایه‌‌گذاری اسلامی بیان کرد:

توسعه روابط اقتصادی در نتیجه برگزاری اجلاس سرمایه‌‌گذاری اسلامی

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: اجلاس بین‌‌المللی اقتصاد و سرمایه‌‌گذاری اسلامی می‌تواند شرایطی را برای سرمایه‌گذاران خارجی فراهم آورد که به تعمیق روابط اقتصادی با کشورمان منجر شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علی صالح‌آبادی صبح امروز، رئیس سازمان بورس اوراق بهادار صبح امروز با حضور در مراسم افتتاحیه اولین اجلاس بین‌‌المللی اقتصاد و سرمایه‌‌گذاری اسلامی در ایران گفت: ایران از نظر تاریخی با همسایگان و شرکای تجاری خود در دنیا ارتباط داشته است و این امید می‌رود با تشکیل این اجلاس، شرایط جذب سرمایه‌گذاری در ایران آسان شود.


وی افزود: پس از انقلاب تلاش شد تا اصول اسلامی در اقتصاد و سرمایه‌گذاری‌ها رعایت شده و سیستم اقتصادی ایران مبتنی بر تعالیم و موازین اسلامی اداره شود و در این خصوص نیز کارهای زیادی انجام شد و تا رسیدن به اهداف نهایی تلاش خواهیم کرد.


رئیس سازمان بورس با بیان اینکه تدوین و طراحی ابزارهای جدید مالی از سال 2011 در کشور شروع شده است، بیان داشت: در حال حاضر صکوک اجازه و مشارکت با هدف کمک به صنعت در حال استفاده می‌باشد و صکوک جدیدی نیز در حال طراحی است که در آینده برای استفاده سرمایه‌گذاران معرفی خواهد شد.


وی ادامه داد: همچنین ابزار مشتقه از جمله ابزارهایی است که در حال حاضر منطبق با قوانین اسلامی در کشور از آن‌ها استفاده می‌شود.


صالح‌آبادی با اشاره به فعالیت 130 صندوق و بانک سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه کشور تاکید کرد: این صندوق‌ها در حال حاضر  به مشتریان خود سرویس‌دهی کرده و با ریسک کمتری نسبت به سایر ابزارها برای سرمایه‌گذاران ارائه خدمات می‌کند.


وی تصریح کرد: سیستم مالی ایران در حال اجرای سیاست خصوصی‌سازی بر اساس اصل 44 قانون اساسی است تا بتواند شرایط را برای حضور سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی در اقتصاد ایران فراهم کند.


رئیس سازمان بورس در ادامه اظهار داشت: بسیاری از شرکت‌های بزرگ در کشور طی سال‌های گذشته واگذار شده‌اند و برنامه‌ واگذاری شرکت‌های بزرگ دیگری نیز در سال جاری وجود دارد وسرمایه‌گذاران می‌توانند از داخل و خارج کشور در این واگذاری‌ها شرکت کنند.


وی جمعیت کنونی ایران اشاره کرده و گفت: در حال حاضر حدود 78 میلیون نفر جمعیت داریم است که 10 درصد از این جمعیت در بازار سرمایه حضور دارند و این موضوع باید مورد توجه سرمایه‌گذاران خارجی قرار گیرد.


صالح‌آبادی افزود: فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی از جمله بورس‌های فعال در کشور هستند که در کنار شرکت‌های کارگزاری و سایر نهادها شرایط خرید و فروش سهام در کشور را فراهم می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: اجلاس بین‌‌المللی اقتصاد و سرمایه‌‌گذاری اسلامی می‌تواند شرایطی را برای سرمایه‌گذاران خارجی فراهم آورد که در نتیجه آشنایی بیشتر با فضای سرمایه‌گذاری در ایران به تعمیق روابط اقتصادی با کشورمان منجر شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار