کد خبر:۳۲۴۲۲۸
غفوری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» متذکر شد

رشد قارچ‌گونه «کافه‌های مبتذل» در اطراف دانشگاه‌ها/ نیروی انتظامی و وزارت ارشاد ورود کنند

معاون اجتماعی شهردار منطقه 6 در مورد رشد قارچ‌گونه کافه‌های اطراف دانشگاه‌ها گفت: از نظر قانونی شهرداری به صراحت نمی‌تواند به این مسائل ورود کند؛ چرا که این اماکن عمومی هستند و متولی آنها وزارت ارشاد، نیروی انتظامی و اداره کل نظارت بر اماکن عمومی است.
رشد قارچ‌گونه «کافه‌های مبتذل» در اطراف دانشگاه‌ها/ نیروی انتظامی و وزارت ارشاد ورود کنند

حبیب الله غفوری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه دانشگاه تهران 50 هزار دانشجو دارد، گفت: این تعداد دانشجو که همگی در منطقه 6 هستند، نیاز به برنامه ریزی دارند؛ ما در زمینه مسائل فرهنگی و در قالب بحث مشاوره های امین که زیر نظر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه هاست کمک خواهیم کرد تا دانشجویان بتوانند از مشاوره های تحصیلی، آموزشی و ازدواج استفاده کنند.


وی ادامه داد: توافقنامه هایی که با دانشگاه ها امضا کردیم تعامل دوسویه بین شهرداری و دانشگاه است، به این صورت که زمین های ورزشی و سالن های همایشی که در دانشگاه هاست در اختیار شهروندان نیز قرار گیرد.


غفوری گفت: قرار است 10 چمن مصنوعی در منطقه احداث کنیم که این منطقه از نظر سرانه های ورزشی نیز تقویت شود؛ از این 10 زمین چمن، شش مورد قطعی شده و بناست که 50 درصد شهروندان و 50 درصد دانشجویان از آن استفاده کنند.


معاون اجتماعی شهردار منطقه 6 از راه اندازی استخر و سونای شهید جهان آرا خبر داد و گفت: استخر و سونای شهید جهان آرا یکی از شیک ترین و با امکانات ترین استخرهای منطقه خواهد بود.


وی گفت: سوله ورزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران که یک سالن چند منظوره است نیز قرار است در شش ماهه اول سال به بهره برداری برسد که این مجموعه ورزشی مخصوص ورزش های هوازی بوده و مراسم ورزشی بین دانشگاه ها در آن برگزار خواهد شد.


غفوری ادامه داد: از دیگر اقدامات دانشگاهی شهرداری منطقه 6 احداث یک سالن چندمنظوره برای دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران است که در حال حاضر بالای 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.


معاون اجتماعی شهردار منطقه 6 دیگر خدمات شهرداری منطقه 6 به دانشگاه ها را برشمرد و گفت: از دیگر اقدامات، آبرسانی به برخی دانشکده های دانشگاه تهران، ساخت چمن مصنوعی و توسعه فضای سبز و نگهداری آن در دانشگاه هاست.


وی در خصوص افزایش قارچ‌گونه کافه های اطراف دانشگاه که به لحاظ نوع اختلاط و ابتذال فرهنگی شرایط بسیار وخیمی دارند، گفت: از نظر قانونی شهرداری به صراحت نمی تواند به این مسائل ورود کند؛ چرا که این اماکن عمومی هستند و متولی آنها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی و اداره کل نظارت بر اماکن عمومی است.


غفوری تصریح کرد: ولی پیشنهاد ما این است که مسئولان دانشگاه با اماکن، نیروی انتظامی و وزارت ارشاد نشستی داشته باشند تا بتوانند این کافه ها را ساماندهی کنند؛ وقتی این کافه ها ساماندهی شوند شهرداری می تواند به آنها کمک کرده و برخی کاربری ها را تغییر دهد. در غیر این صورت دخالت های شهرداری جواب نخواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
غريبه
-
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۵
ميترسم اگه وزارت ارشاد دست بکار بشه اوضاع مبتذل تر بشه...
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار