کلید ارتقای کیفی دانشگاه‌ها در دست واحدهای طرح و برنامه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۵۲۸
رئیس دانشگاه یزد:

کلید ارتقای کیفی دانشگاه‌ها در دست واحدهای طرح و برنامه است

رئیس دانشگاه یزد با اشاره به کمبود بودجه در دانشگاه‌ها گفت:‌ کلید ارتقای کیفی دانشگاه‌ها در دست واحدهای طرح و برنامه است.
کلید ارتقای کیفی دانشگاه‌ها در دست واحدهای طرح و برنامه است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اولیا امروز در جلسه کمیته هماهنگی طرح و برنامه دانشگاه­ ها و موسسات آموزش عالی منطقه جنوب شرق کشور در دانشگاه یزد گفت:‌ مدیریت مبتنی بر فرآیند در دانشگاه­ها برای ارتقای کیفیت عملکرد و برنامه­محور شدن بودجه دانشگاه­ها باید مورد توجه بیش از پیش باشد.

 

وی افزود: ما در دانشگاه یزد اهداف بزرگی همچون قرار گرفتن در بین 10 دانشگاه کشور داریم و محدودیت بودجه یکی از محدودیت های ماست.

 

رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد:‌ کلید ارتقای کیفی دانشگاه ­ها در دست واحدهای طرح و برنامه است و باید تدبیر و ابتکار به خرج داد تا قدم قابل ملاحظه­ ای برداشته شود؛ چرا که دسترسی به افق­ های ترسیم شده دور نیست و باید فراتر از کارهای اجرایی و روزمره اندیشید که اهداف بلند فکر نو می­خواهد.

 

اولیا تصریح کرد: افزایش کیفیت همراه با ارتقای بهره­ وری و کمک به برقراری عدالت در مدیریت منابع انسانی، دو ماموریت حساس طرح و برنامه­ های دانشگاه­هاست.

 

وی افزود: در بسیاری از این جلسات باید تجربیات و راه­حل­های پخته ارائه شود که امکان آزمون آن در وزارتخانه وجود ندارد و خروجی این جلسات باید راه­حل­ها نیز آزمون شده باشد که دانشگاه یزد آمادگی دارد در حوزه طرح و برنامه با وزارتخانه همکاری موثرتری داشته باشد./255ب2/

پربازدیدترین آخرین اخبار