آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۶۱۸
هاشمی‌رفسنجانی:

خاک حاصل‌خیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خاک حاصل‌خیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم که مردم با گرد و غبار و طوفان تهدید شوند.
خاک حاصل‌خیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر دیروز در دیدار جمعی از نمایندگان فعلی و ادوار مردم شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر ضرورت حفظ و تحکیم وحدت و انسجام میان برادران اهل تسنن و تشیّع در منطقه، این استان را پیشانی جمهوری اسلامی در جنوب شرقی کشور توصیف کرد و گفت: موقعیت جغرافیایی و ترکیب جمعیتی آن به‌گونه‌ای است که هرچه نگاه مسئولان به آن خطه راهبردی‌تر باشد، منافعش به کل نظام و مکتب اسلام، مردم و برادران اهل تشیّع و تسنن می‌رسد.

 

وی با یادآوری طرح‌هایی که در دوران سازندگی برای آن استان به ویژه در بخش مهار آب و آبرسانی به اجرا درآمده بودند، افزود: اگر آن طرح‌ها پیگیری می‌شد و ادامه می‌یافت، امروز شاهد خبرهای ناگوار مهاجرت جوانان، به خصوص تحصیلکردگان سیستان نبودیم.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام چاه نیمه، مرکز تحقیقات در مرز و برنامه‌ریزی برای استحصال از آب رودخانه هیرمند را از نمونه‌های این طرح‌ها خواند و گفت: خاک حاصل‌خیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم که مردم با گرد و غبار و طوفان تهدید شوند.
 
هاشمی‌رفسنجانی از آمادگی این دانشگاه، برای اجرای طرح‌های دانش‌بنیان در کشور گفت و افزود: به استان سیستان و بلوچستان اولویت می‌دهیم تا جوانان تحصیلکرده آن منطقه طرح‌های علمی خویش را عملیاتی کنند.
 
در آغاز این دیدار چند نفر از نمایندگان فعلی و ادواری مجلس شورای اسلامی، با بیان مشکلات و موانع به طرح دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادها و راهکارها در جهت کم کردن معضل بیکاری و جلوگیری از مهاجرت پرداختند و تأکید کردند که سیستانی‌ها، از مردم وفادار به اسلام و انقلاب در تاریخ هستند و در نظام اسلامی نیز شهدا، بهترین سند برای وفاداری مردم هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار