به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، هوشنگ فلاحتیان گفت: از ابتدای سالجاری تا 23 تیرماه، مصرف انرژی درمقایسه با دوره مشابه پارسال بیش از هشت درصد رشد داشته و این افزایش مصرف نیز بهطور یکنواخت اتفاق نیفتاده است.
وی اظهار داشت: در برخی مناطق شاهد رشد مصرف بالای 20 درصد هستیم اما بهطور میانگین در کل کشور مصرف برق بیش از هشت درصد رشد داشته است و طی دو روز گذشته پیک مصرف برق از پیک مصرف سال گذشته که بیش از 46 هزار و 300 مگاوات بوده، عبور کرده است.
وی با بیان اینکه تاکنون موفق شدهایم با توجه به تلاشهای شبانهروزی همکاران در صنعت برق، بهنحو قابلقبولی به تامین برق مشترکین اقدام کنیم، اظهار داشت: بهجز خاموشیهای جسته و گریخته که بهدلیل مشکلات فنی در شبکه بوده، در بقیه موارد برق موردنیاز مشترکان تامین شده است و نیروگاهها تاکنون پاسخ شبکه را دادهاند که موفقیت بزرگی بوده است.
فلاحتیان ضمن هشدار نسبت به احتمال افزایش دمای هوا در روزهای آینده، گفت: انتظار از مردم عزیز این است که در روزهای آینده نسبت به صرفهجویی اقدام کنند و اگر دستکم 10 درصد مصرف برق خود را کاهش دهند، ما این اطمینان را میدهیم که هیچ مشکلی در تامین پایدار برق ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه بازده نیروگاههای سیکل ترکیبی و بخار بهطور طبیعی با افزایش دمای محیط کاهش مییابد، تاکید کرد: بخش قابلتوجهی از تولید برق کشور ازطریق نیروگاههای سیکل ترکیبی صورت میگیرد که همراه با افزایش دما، میزان قابلیت تولید کاهش مییابد.
فلاحتیان خاطرنشان کرد: باید با کاهش مصرف در سمت تقاضا، بتوان کاهش تولید ناشی از افزایش دمای هوا در نیروگاهها را نیز جبران کرد.