آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۱۴۰

دومین دوره مسابقات اذان دانشجویان خراسان رضوی و اولین نشست هم اندیشی نماز در مشهد برگزار شد

مسابقات اذان دانشجویان خراسان رضوی شب گذشته با حضور بیش از 100 دانشجو از دانشگاه‌های استان در آمفی تئاتر مسجد صدا و سیمای خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مسابقات اذان دانشجویان خراسان رضوی شب گذشته با حضور بیش از 100 دانشجو از دانشگاه‌های استان در آمفی تئاتر مسجد صدا و سیمای خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.


این مسابقات از صبح دیروز در دو مرحله مقدماتی و نهایی در حال برگزار ی بوده است که طی آن دانشجویان به رقابت با یکدیگر پرداختند.


همچنین در این مسابقات نشست هم اندیشی نماز در دانشگاه‌ها در چهار پنل نقش ائمه جماعات در دانشگاه‌ها، آسیب شناسی نماز در دانشگاه‌ها، شیوه بهبود ارتقاء وضعیت نماز در دانشگاه‌ها و شیوه‌های جذب و تشویق به نماز به همت مؤسسه آموزش عالی خاوران و با حضور معاونین و مدیران فرهنگی، ائمه جماعات و مسئولین دفاتر نهاد معظم رهبری برگزار شد.


در این نشست که همزمان با برگزاری دومین دوره مسابقات اذان دانشگاه های استان بود، چند تن از مدیران فرهنگی و مسئولین به بیان موانع و راهکارهای ارتقای جایگاه نماز جماعت در دانشگاه ها پرداختند.


مسئول نهاد نمایندگی رهبری در استان در این نشست اذان را مقدمه نماز دانست و با تأکید بر اهمیت آن گفت: شاید یک اذان تأثیرش برای توجه دادن قلب جوانان به مسائل معنوی بیشتر از یک سخنرانی باشد.


حجت الاسلام ترابی از کم شدن مؤذنین و پخش اذان ضبط شده گلایه کرد و فلسفه نماز را فراتر از اعلام دانست و گفت: باید جوانهایی که صداهای خوبی دارند را تشویق به اذان گفتن کنیم.


وی افزود: اگر ترتیبی اتخاذ شود که در دانشگاه‌ها فضایی مثل سکوی اذان برای اذان گفتن دانشجوها فراهم شود، می‌توان نتیجه گرفت.
 

ترابی در مورد نماز نیز تأثیر امام جماعت را به مراتب از استاد معارف بالاتر دانست و لازمه ارتقای سطح معنوی دانشگاه را ارتقای امر نماز برشمرد.


وی با تأکید بر اختصاص بهترین مکان های دانشگاه به نمازخانه تصریح کرد: نمازخانه و مسجد در صدر اسلام یک مرکز اداری اسلامی بوده و مردم با آن انس داشتند؛ اما ما معمولا در طبقه پایین که کسی نیست نمازخانه ها را دایر می‌کنیم، در حالی که نماز باید در منظر باشد.


مسئول نهاد نمایندگی رهبری در استان راهکار افزایش حضور دانشجویان در نماز را حضور مسئولین دانشگاه ها در نماز جماعت عنوان کرد و گفت: اگر مسئولین دانشگاهی به امر نماز، پایگاه نماز و مکان نماز احترام و اهمیت بگذارند، تأثیر آن متوجه دانشجویان نیز خواهد شد و بسیاری از کمبودهای فرهنگی را پوشش خواهد داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار