به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، جلسه هم اندیشی رؤسای دانشگاه های استان مرکزی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک، استاندار مرکزی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک و دبیر هیات امنای استان مرکزی، و رؤسای دانشگاه های استان مرکزی، و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سالن جلسات واحد اراک برگزار شد.
امام جمعه اراک در اولین نشست هم اندیشی روسای دانشگاه های استان مرکزی اظهار کرد: مدیران اجرایی استان باید با تعامل و همکاری با مراکز آموزش عالی از تمام ظرفیت های موجود در این استان استفاده کنند.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: در صورت ایجاد تعامل دانشگاه ها با یکدیگر و ارتباط مسوولان اجرایی با این قشر از جامعه می توان در مدتی کوتاه استان را به بالندگی و پیشرفت همه جانبه رساند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: مسوولان باید افق دید خود را گسترش دهند و به جای برنامه ریزی تنها برای تامین نیازهای استان باید به راهیابی به بازارهای کشوری و جهان فکر کنند.
آیت الله دری خاطر نشان کرد: علم و دانش عوامل اصلی اقتدار هر ملتی محسوب می شود و جمهوری اسلامی ایران به لطف پیشرفت هایی که در بعد علم و فن آوری پس از پیروزی انقلاب اسلامی داشته، به آن اقتدار جهانی دست یافته است.
وی خاطر نشان کرد: باید با ایجاد آرامش کامل در دانشگاه ها در راستای بالندگی و پیشرفت علمی و فناوری حرکت کنیم.
در ادامه جلسه استاندار استان مرکزی افزود: دانشگاه ها باید با همکاری و تعامل با یکدیگر مشکلات علمی، فرهنگی و صنعتی موجود در استان را شناسایی کرده و با برنامه ریزی های کاربردی در راستای حل این مشکلات گام بردارند.
مقیمی ادامه داد: دانشگاه ها باید با دیدگاه ها و نظریه های مشترک نسبت به حل مشکلات اقدام کنند چرا که در این صورت می توان به بهترین شکل ممکن از انرژی و ظرفیت های موجود در استان استفاده کرد.
وی به ارتباط بیشتر دانشگاه ها با صنایع استان تاکید کرد و گفت: پیوند دانشگاهیان و متخصصان با صنعتگران و مجریان اصلی تولید یکی از ارکان موفقیت کشورهای صنعتی در دنیا است و نقس بسزایی در هموار سازی مسیر توسعه و تسهیل در ورود جوانان به بازار کار دارد بنابراین مسولان آموزش عالی و صنایع استان باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز در در پایان این نشست گفت: ما اعتقاد داریم که دانشگاههای استان مرکزی پتانسیل زیادی از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و عواملی که باید برای بهسازی استان مهیا باشد، دارد ولی متاسفانه ارتباط مناسب و همکاری شایسته ای بین دانشگاههای استان وجود ندارد. لذا امیدواریم که با برگزاری جلسات هماندیشی منظم و مکرر بتوانیم این ارتباط را به صورت منطقیتر ایجاد کنیم و از این جلسات نتیجه عملیاتی در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و استان داشته باشیم.
نظامآبادی با بیان اینکه برخی دانشگاهها در حوزههای مختلف از دیگر دانشگاهها قویتر بوده و دارای نیروی انسانی متخصص و آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز میباشند بهتر است این دانشگاهها در قالب یک کار کارشناسی تبدیل به قطبهای علمی-تخصصی استان شوند و برای حل مشکلات و معضلات صنعتی، مدیریتی، .... این دانشگاهها محور بوده و از توان دیگر دانشگاههای استان استفاده نمایند.
وی در پایان بیان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها باید به منظور پرهیز از تبدیل شدن به باشگاه های سیاسی با توجه به شرایط سیاسی پیش روی کشور و در راستای اطاعت از منویات مقام معظم رهبری هماندیشی بیشتر از گذشته انجام پذیرد. همچنین دانشگاهها باید برای اردوهای معرفتافزایی اساتید به عنوان کار مشترک دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونتهای فرهنگی و اجتماعی رویه واحدی را اتخاذ کنند.