کد خبر:۳۳۵۴۶۳
روحانی در جلسه هیئت دولت:

ضروری است فعالیت‌های دولت به سمت ایجاد اشتغال مولد و فرصت‌های شغلی جدید باشد

رئیس جمهور با تاکید مجدد بر ضرورت جهت‌گیری فعالیت‌های دولت برای ایجاد اشتغال مولد و فرصت‌های شغلی جدید‌، پیگیری سیاست‌ها و برنامه‌ها در سطوح مختلف را ضروری دانست.
ضروری است فعالیت‌های دولت به سمت ایجاد اشتغال مولد و فرصت‌های شغلی جدید باشد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، حجتالاسلام روحانی عصر پنجشنبه در جلسه ستاد هماهنگی امور اقتصادی تاکید کرد: اگر چه با اجرای بسته سیاستی خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی ، بطور طبیعی سطح اشتغال در کشور افزایش خواهد یافت اما در کنار تنظیم و اجرای سیاست هایی در سطح اقتصاد کلان ، باید در سطح خرد نیز اقدامات لازم در حمایت از بنگاه ها و بخصوص بنگاه های کوچک و متوسط و کمک به توسعه فعالیت های تولیدی مورد پیگیری جدی قرار گیرد به نحوی که با عنایت الهی در سالهای93 و 94 مشکل بیکاری بویژه در میان جوانان تحصیلکرده تقلیل یابد .



رییس جمهور از وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی خواست که برای حل مشکل بیکاری و توسعه اشتغال مولد از همه امکانات دستگاه های اجرایی و توان کارشناسی کشور و نیز توانایی علمی استادان دانشگاهی استفاده کنند .


در ادامه این جلسه ستاد هماهنگی امور اقتصادی ، گزارش های معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در مورد طرح های توسعه اشتغال در سالهای 93 و94 مورد بحث و بررسی قرارگرفت .



در این گزارش ها سهم اشتغال بخش های مختلف اقتصادی کشور و سیاست های بازار کار و بهبود فضای کسب و کار مطرح و میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در هر یک از بخش ها پیش بینی شده است .



براساس طرح جدید وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، برای توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (طرح تکاپو) مقرر شده است با تشکیل ستادهایی در هر استان و حمایت از فعالیتهای تولیدی خاص در محل و بازارسازی و بازاریابی برای آنها ، نسبت به تقویت و توسعه کسب و کارهای محلی و افزایش سطح اشتغال و درآمدزائی در مناطق مختلف کشور اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار