آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۷۱۰
فردا ششمین سفر استانی دولت در آستانه یک سالگی انجام می‌شود

اهم وعده‌های روحانی در 5 سفر استانی قبل/ همراهان کابینه یازدهم در سفرهای قبلی چه کسانی بودند؟

به بهانه ششمین سفر استانی رئیس دولت، نگاهی گذرا به پنج سفر قبلی دکتر روحانی خواهیم داشت و ضمن بررسی همراهان دولت در این سفرها به اهم وعده‌های داده شده توسط رئیس جمهور خواهیم پرداخت.

به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاری دانشجو»، فردا مطابق با ۱۵ مرداد ماه ۱۳۹۳، دولت یازدهم در آستانه یک سالگی، ششمین سفر استانی خود را به مقصد چهارمحال و بختیاری کلید خواهد زد.



تاکنون حجت الاسلام دکتر حسن روحانی به همراه کابینه تدبیر و امید، پنج سفر استانی به مقصد‌های خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، ایلام و لرستان انجام داده است.



رئیس جمهور در سفر فردای خود ضمن دیدار عمومی در ورزشگاه تختی شهرکرد، با مردم سخن خواهد گفت. همچنین دکتر روحانی در این سفر با اقشار مختلف مردمی دیدار خواهد داشت. برگزاری نشست شورای اداری و نشست خبری با خبرنگاران استانی از دیگر برنامه‌های وی در ششمین سفر استانی است.



البته سفر رئیس جمهور یک روزه است و فرصتی برای سفر به دیگر شهر‌ها وجود ندارد، اما مطابق همیشه و به رسم معمول، معاونان و وزیران رئیس جمهور به شهرهای مختلف سفر خواهند کرد.

 

و اکنون به بهانه ششمین سفر رئیس دولت، نگاهی گذرا به پنج سفر قبلی دولت خواهیم داشت و ضمن بررسی همراهان دولت در این سفرها به اهم وعده‌های داده شده توسط رئیس جمهور خواهیم پرداخت.



اولین سفر استانی دولت تدبیر و امید مورخ سه‌شنبه، ۲۴ دی ماه ۹۲ به خوزستان انجام گرفت. در سفر رئیس جمهور به خوزستان تعدادی از وزرا و معاونین رئیس جمهور و نیز محسن رضایی و علی شمخانی، وی را همراهی کردند.

 



همچنین محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهوری، محمد باقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، علوی وزیر اطلاعات، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، حسین فریدون دستیار ویژه ریییس جمهوری، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حمید چیت چیان وزیر نیرو، علی جنتی وزیر ارشاد رییس جمهوری از دیگر همراهان رییس دولت یازدهم در اولین سفر استانی بودند.



همچنین اکبر ترکان مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد، الهام امین‌زاده معاون حقوقی رییس جمهوری، شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیدمحمد علی شهیدی رییس بنیاد شهید و امور ایثار گران، محمدرضا صادق مشاور رییس جمهوری، بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت رییس جمهوری را همراهی کردند.



یکی از حاشیه‌های خواندنی در این سفر نگاه رییس جمهور و انتخاب خوزستان به عنوان اولین مقصد سفر استانی بود.



روحانی در جمع مردم گفت: از من سوال کردند که چرا اولین دیدار مردمی از خوزستان؟ از این سوال متعجبم، خوزستان نه به دلیل استان مرزی بودنش، زرخیز بودنش، معادنش، سرزمین حاصلخیزش، راه‌های استراتژیکش، نه به دلیل نهر‌هایش که به خاطر مردم غیورش نخستین مقصد تعیین شد.



برخی وعده‌های دکتر روحانی به خوزستانی‌ها از قبیل احیای کارون و فقط برداشت مصارف آشامیدنی از سرشاخه‌های کارون، حل مساله فاضلاب در شهرهای استان، وصل شدن آب آشامیدنی اهواز در هفته آینده، پاکسازی و لایروبی اروند و اعلام تمام مناطق آبادان و خرمشهر به عنوان منطقه آزاد بود.



حسن روحانی در دومین سفر استانی خود، صبح سه‌شنبه ۶ اسفندماه سال ۹۲ وارد هرمزگان شد، رئیس‌جمهور در بدو ورود به این استان در فرودگاه اعلام کرد که سفر دولت به استان‌های دیگر نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

 



در این سفر عبدالعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در استان، جاثم جادری استاندار هرمزگان و جمعی از نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی در مراسم استقبال از رئیس‌جمهور در فرودگاه حضور داشتند.



همچنین حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور و محمدرضا نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور، صادق مشاور مطبوعاتی، یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی، شهیدی، حسام‌الدین آشنا و علی عسگری مشاور پارلمانی دانشگاه آزاد در این سفر دکتر روحانی را همراهی می‌کنند.



و نکته جالب توجه آنکه الهام امین‌زاده معاون حقوقی رئیس جمهور، ‌ علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهین دخت ملاوردی معاون زنان و خانواده رئیس جمهور و مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور، مرتضی بانک سرپرست نهاد ریاست جمهوری و محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور، پیش از حضور دکتر روحانی وارد استان هرمزگان شده بودند.



برخی از وعده‌های دکتر روحانی به هرمزگانی‌ها شامل شکوفایی سواحل و جزایر جنوب، اتمام بزرگراه بندرعباس به جاسک، توسعه توریسم است، افزایش ظرفیت حمل و نقل کالا از ۸۰ میلیون به بالای ۱۰۰ میلیون و..... شد.



رئیس‌جمهور برای سومین سفر استانی خود، سیستان و بلوچستان را انتخاب کرد.



وی روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۳۹۳ وارد سیستان و بلوچستان شد. روحانی در بدو ورود خود مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، ائمه جمعه اهل تشیع و تسنن، استاندار و دیگر مقامات استانی قرار گرفت.

 

 



رئیس جمهور کشورمان به همراه برخی از اعضای دولت همچون عبدالرضا رحمانی فضلی، اکبر ترکان، حمید چیت چیان، محمود علوی، علی یونسی و محمد نهاوندیان وارد زاهدان شد.



همچنین علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیراطلاعات، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین محمد علی شهیدی محلاتی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهوری نیز از دیگر همراهان وی در این سفر بودند.



تامین آب اراضی کشاورزی، شیرین کردن آب شرب شهری، ایجاد خط راه آهن در زاهدان و اتصال آن به راه آهن سراسری، گازرسانی به زاهدان تا پایان سال ۹۴، توسعه بندرچابهار و همچنین ایجاد معادن و کارخانه پتروشیمی در ایرانشهر از جمله وعده‌ها و برنامه‌های دولت برای استان سیستان و بلوچستان بود که در اولین روز سفر توسط رئیس جمهور اعلام شد.



چهارمین سفر حسن روحانی این بار در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۹۳ شکل گرفت و رئیس جمهور به همراه چند وزیر و معاون وارد استان ایلام شد.

 



نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، استاندار ایلام، نمایندگان مردم استان درمجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استان از رئیس جمهور استقبال کردند.



آیین استقبال مردمی از رییس جمهوری از میدان مادر تا میدان شهید کشوری در مسیر چهارباغ (بلوار) آزادی با حضور چشمگیر و گسترده قشرهای مختلف مردم ایلام برگزار شد.



افتتاح فازهای بعدی پتروشیمی ایلام تا ۲ سال آینده، اجرایی شدن ۴۴ طرح توسعه‌ای در ایلام تا نیمه نخست سال ۹۴، توجه دولت به بازارچه‌های مرزی استان ایلام و بررسی منطقه اقتصادی مهران برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری توسط دولت تدبیر و امید از جمله وعده‌های روحانی به ایلامی‌ها بود.



پنجمین سفر استانی روحانی، سفری دو روزه به لرستان بود. رئیس‌جمهور روز چهارشنبه ۲۸ خرداد ماه سال ۹۳ به همراه هیئتی از وزیران و معاونان وارد استان لرستان شد و توسط هوشنگ بازوند استاندار و حجت الاسلام و المسلمین سید احمد می‌رعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد و دیگر مقامات ارشد محلی در استان مورد استقبال قرار گرفت.




تصویب ۷۹ طرح برای توسعه استان لرستان، تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی امسال لرستان، اختصاص اعتباری معادل سه برابر بودجه عمرانی لرستان طی امسال و سال آینده، احداث یک شهرک صنعت پتروشیمی، ساخت یک هتل چهار ستاره دیگر از سوی بنیاد مستضعفان، تکمیل یک هتل نیمه کاره در مرکز استان، اختصاص تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای طرح‌های صنعتی استان، پروژه‌های دامداری مدرن در لرستان، سرمایه گذاری در بخش آب و گردشگری از جمله وعده‌های رییس جمهور در سفر دو روزه خود به لرستان بود.



و فردا در آستانه یکسالگی دولت یازدهم، قرار است دکتر روحانی به همراه تعدادی از وزیران خود به عنوان همراهان خود در استان چهارمحال و بختیاری حضور یابد.



و البته جالب توجه آن است که قاسم سلیمانی، نخستین استانداری بود که در سال جدید با رئیس جمهور دیدار کرد و بخشی از مسایل و مشکلات مردم این استان را با رئیس جمهور در میان گذاشت.



نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و استاندار در آستانه سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به این استان با صدور پیام مشترک، از این سفر به عنوان عامل موثر در گشودن افق‌های توسعه همه جانبه استان یاد کردند لذا باید منتظر ماند تا ببینیم وعده‌های بعدی دکتر روحانی در ششمین سفر استانی خود چه خواهد بود.

 

گزارش: نیره ساری

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۲
با سلام و عرض خداقوت
از مهم ترین سخنان رییس جمهور در سفر به سیستان ، پیگیری و بررسی ایجاد منطقه آزاد تجاری سیستان در دولت و مجلس بود که در جمع مردم زابل گفته شد...
لطفا در متن گنجانده شود.
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
با سلام تا اولین سفر احمدی نژاد به بوشهر در شهرستان بندر دیلم هیچ طرح بزرگ اشتغال زا درسطح ملی که باعث رونق اقتصاد و کشاورزی ورفاه مردم شود اجرا نشده بود مردم انجام چند طرح رابه دولت سال84جهت رفع محرومیت و جبران عقب ماندگی پیشنهاد دادند که تصویب شد ازجمله راه آهن بوشهر بندرامام - منطقه اقتصادی - شبکه آبیاری زمین های دشت لیراوی- احداث شهرکهای کشاورزی و شیلات - طرح های بزرگ راهی - و چند طرح دیگر که مطالعات آنها انجام و برخی شروع شد اما متاسفانه با تغییر دولت واینکه فقط طرح های بالای 50 درصد تکمیل می شود . اکثرطرحهارهاشدوتاهنوزانجام نشده اند تامحرومیت وبیکاری همچنان ادامه یابد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار