آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۳۸۰
حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال:

رهنمودهای رهبری و مراجع نصب‌العین مجمع عمومی جامعه مدرسین است

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه در راستای رهنمودهای مراجع حرکت می‌کنیم گفت: این مجمع همواره می‌کوشد تا در مسیری که دغدغه مراجع عظام تقلید و علما است قدم بردارد.

به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال در دیدار اعضای هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی که در دفتر معظم له در شهر مقدس مشهد برگزارشد، با ارایه گزارشی از روند شکل‌گیری و نحوه انتخاب اعضاء هیئت رئیسه گفت: که این مجمع دارای ۳۲۶ عضو است.



وی اظهارداشت: انتخاب هیئت رئیسه مجمع با حضور ۲۲۰ نفر از اعضا و رای اکثریت حاضرین انتخاب شده که تا به حال ۸ جلسه تشکیل داده و در آن آیین نامه کمیته‌هایی که متکفل مطالبات رهبری و مراجع معظم هستند تشکیل شده است.



وی یادآور شد: در این جلسات تاکید شده است مجمع عمومی جامعه مدرسین، مسیری را که جامعه مدرسین جهت پشتیبانی از حوزه داشته طی کنند.



مدیر حوزه علمیه استان قم، خواستار پشتیبانی و حمایت بیشتر مراجع عظام تقلید و ارایه رهنمودهای لازم برای پیمودن مسیر درست در ادامه راه شد.



رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این مجمع همواره می‌کوشد رهنمودهای رهبری و مراجع تقلید را نصب‌العین خود قرار دهد و در مسیری که دغدغه مراجع عظام تقلید وعلما است قدم بردارد.



گفتنی است، در ادامه این دیدار اعضاء هیئت رییسه مجمع با ارایه گزارشی کوتاه از فعالیت‌ها، خواستار حمایت و پشتیبانی مراجع تقلید شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار