تمرکز دولت دهم بر مديريت تحقيقات باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۳۱
کنعاني در گفت‌وگو با «شبکه خبر دانشجو»:

تمرکز دولت دهم بر مديريت تحقيقات باشد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز با بيان اينکه سرمايه گذاري کلان دولت نهم روي پژوهشگري بود، گفت: دولت دهم بايد به سمت پژوهشگاهي شدن تحقيقات و سرمايه گذاري بر مديرات تحقيقات در سطح کشور برود.

مهندس منصور کنعاني در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، با بيان اين موضوع عنوان کرد: با توجه به نقشه علمي کشور، مراکز تحقيقاتي بايد در يک سير خاص حرکت کنند، هرچند ارتباط قطب‌هاي علمي کشور ساده نيست.

وي با اشاره به افزايش بودجه هاي پژوهشي در دولت نهم و فعال کردن ظرفيت‌هاي پژوهشي گفت: تحقيقات در زمينه هاي علوم فني، پايه و انساني بايد بر اساس اصول علمي و به صورت واحد به سمت نيازها حرکت کند.

اين نخبه دانشگاه شيراز با اشاره به انتظارات سند چشم انداز 20 ساله و نوزايي بر اساس اصول علمي و بنياني گفت: افراد متخصصي در کشور وجود دارند که از تعهد کافي برخوردارند، اما سابقه کاري ندارند، بنا بر اين با توجه به دوران تحول در کشور، دولت مي بايست مثل گذشته به آنان اعتماد کند.

کنعاني با زيرساختي خواندن علم براي فناوري و پيشرفت اين دو مقوله در دولت نهم گفت: پيشرفت فناوري در کشور خيلي خوب بوده است، اما توليد علم از پايين به بالا صورت مي گيرد و در اين راستا بسترهاي مناسبي وجود دارد که ظاهراً جرات و يا رغبت کافي براي ارتقاء سطح علمي وجود ندارد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز با اشاره به ارتقاء جايگاه سياسي ايران در بين کشورهاي اسلامي گفت: فناوري را حداقل در يک بعد بايد به حد اعلايي برسانيم تا در برابر منطق غيرواقعي بعضي کشورها حرفي براي گفتن وجود داشته باشد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار