کد خبر:۳۵۳۳۷۴
آیتالله ممدوحی در جمع خبرنگاران خبر داد:
تذکر اعضای خبرگان به رویکردهای فرهنگی دولت
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اعضای خبرگان در اجلاس عصر امروز تذکراتی را پیرامون مسائل فرهنگی دولت مطرح کردند.
به گزارش خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، آیتالله حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره جزئیات جلسه عصر شانزدهمین اجلاس خبرگان رهبری اظهارداشت: مباحث زیادی در حوزههای مختلف مطرح شد و ما پیرامون مسائل امنیتی، داخلی و خارجی کشور بحث کردیم.
آیتالله ممدوحی با اشاره به تذکر اعضای خبرگان به رویکردهای فرهنگی دولت تصریحکرد: تذکرات اعضای خبرگان در این زمینه مفید بود و محورهای این تذکر بیشتر پیرامون مسائلی بود که به صورت علنی در کشور مانند بیحجابی و وضعیت جوانان بود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان ادامه داد: در منطقه کشور ما آرامترین کشور است و این مرهون مجموعه کشور است.
وی تاکید کرد: آنچه که صلاح بوده به صورت مجموعهای در اجلاس امروز مورد بررسی قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.