کد خبر:۳۵۴۳۰۰
نکو در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد:

ادامه روند رکودی تا پایان سال/ اقدامات اقتصادی دولت در خروج از رکود قابل ستایش است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اقدامات قابل ستایش دولت در خروج از رکود گفت: اینکه به طور کامل از رکود خارج شده باشیم منطقی به نظر نمی‌رسد و به نظر من روند رکودی اقتصاد ایران تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به صحبت‌های اخیر آقای روحانی در خصوص عبور اقتصاد ایران از رکود اشاره کرد و گفت: اینکه به طور کامل از رکود خارج شده باشیم، منطقی به نظر نمی‌رسد، اما نسبت به گذشته روند اقتصادی کشور بسیار بهتر است.


وی افزود: من  فکر می‌کنم کارهای ارزشمندی در این مدت توسط دولت برای خروج از رکود انجام شده است که قابل ستایش است و در حال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی ما در حال ارسال علائم مثبتی به جامعه هستند که نشانگر بهبود شرایط آن‌ها و خروج از حالت قبلی است.


نکو در ادامه اضافه کرد: به اعتقاد من این اتفاق یعنی خروج از رکود هنوز تمام و کمال رخ نداده است ولی اگر رویه به همین شکل ادامه پیدا کند و مجلس و دولت تعامل خوبی با هم داشته باشند به زودی از رکود خارج خواهیم شد.


وی در تشریح وضعیت فعلی اقتصاد ایران اظهار داشت: هنوز آمار دقیقی هنوز از سوی دولت ارائه نشده است که بتوان صراحتا قضاوتی انجام داد اما اینگونه که پیدا است با شیب قابل قبولی به سمت مثبت در حال حرکت هستیم و روندی که در سال قبل شاهد آن بودیم الان مشاهده نمی‌کنیم و وضعیت بهبود پیدا کرده است.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: هم اکنون رشد اقتصادی در حال حرکت به سمت صفر است، اما برای مثبت شدن این عدد لازم است اتفاقاتی بیفتد که آن زمان می‌توان شفاف‌تر صحبت کرد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجایی که وضعیت ما از صفر شروع نشده است و در حال برگشت از مسیر اشتباهی که رفته بودیم، هستیم شاید روند رکودی تا پایان سال ادامه پیدا کند و لازم است وضعیت را به خوبی مدیریت کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار