به گزارش خبرنگار حوزه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ نشست خبری ششمین دوره جشنواره بزرگ "هلهله فرشتهها" با حضور حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مؤمنی رییس هیات مدیره مجموعه هیئت یا زهرا و مدیر جشنواره هلهله فرشته ها، دکتر علی امیدواریان رییس مرکز مشاوره عقیق و دبیر جشنواره هلهله فرشتهها، سید محسن بنی فاطمه ذاکر اهل بیت و مدیر بخش فرهنگی مجموعه یا زهرا و جشنواره هلهله فرشته ها و مهدی اعرابی مدیر روابط عمومی مجموعه یا زهرا و جشنواره هلهله فرشته ها در سالن کنفرانس "خبرگزاری دانشجو" برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام مومنی رییس هیات مدیره مجموعه یا زهرا و مدیر جشنواره هلهله فرشته ها گفت: ما برای پیشرفت مادی و معنوی در زندگی خود باید به دو مطلب توجه داشته باشیم. یکی از این موارد داشتن سند چشم انداز در زندگی است که به این وسیله انسان از تحیر نجات پیدا می کند. تمام آسیب های زندگی روزمره انسان ها به دلیل فقدان یک برنامه هدفمند است. این قانون فرسوده نمی شود و زمان آن را از اعتبار ساقط نمی کند. این قانون منحصرا در آیات و روایات وجود دارد.
وی افزود: دومین مطلبی که باید به آن توجه داشته باشیم، داشتن الگوی مناسب است. متاسفانه الان نسبت به معرفی این الگوها کوتاهی می شود ولی وظیفه رسانه این است که این قانون را در سطح وسیع ارائه و الگوها را مطرح کند.
مومنی خاطرنشان کرد: اکنون این باور در نسل جوان وجود ندارد که دین می تواند و ما می توانیم. یکی از معضلات ما ایجاد ارتباط نسل ها با هم است. همچنین خانواده ها در ارتباط صمیمی با یکدیگر دچار مشکل هستند. در ترتیب فرزندان نیز مشکلات زیادی وجود دارد و برخی می گویند چون وضعیت جامعه ما این چنین است ما بچه دار نمی شویم. از سوی دیگر، باید ببینم الگوی کار زنان در جامعه وجود دارد که زنان هم در اجتماع حضور پیدا کنند بدون این که ویژگی های زنانه آنها آسیب ببیند؟ در همه این موارد در زندگی حضرت زهرا می توانیم مواردی را پیدا کنیم که راهگشای زندگی امروز ما باشد. زیرا الگو کسی است که زمان او را فرسوده نکند و در تمام ابعاد زندگی بتواند الگو باشد.
مدیر جشنواره هلهله فرشته ها با اشاره به این که مجموعه هیأت یا زهرا دغدغه ارائه الگوهای درست و حقیقی را دارند اظهار داشت: ازدواج اکنون یک ضرورت است و رسانه تکلیف دارد این ضرورت را برای مردم جا بیندازد. الان برخی به دلیل فقر ازدواج نمی کنند اما روایت داریم که نکند بخاطر فقر ازدواج نکنید. دین برای همه معضلات زندگی بشر دستورالعمل دارد.
وی در ادامه گفت: به خدا اعتماد کنید. خدا خیلی مظلوم است. ما جامعه شناس ها و روانشناس ها را قبول می کنیم اما به وعده خدا اعتقاد نداریم. در حالی که خدا غیرتی است و اگر می گوید به من اعتماد کنید ذره ای توکل به دیگران داشته باشید. خدا از فضل خود به انسان نعمت می دهد پس نگران نباشید.
مومنی با اشاره به این که بالا رفتن سن ازدواج خلاف دستورات دینی ماست بیان داشت: پیامبر فرمودند اگر کسی می خواهد خدا را پاک ملاقات کند ازدواج کند. ازدواج نصف دین انسان را نگه می دارد زیرا اگر کسی در زندگی آرامش نداشته باشد دینش از بین می رود. اکنون در خانواده ها آینده نگرانی وجود دارد نه آینده نگری. همچنین در روایات داریم که هر کس به منظور پاک نگه داشتن خود ازدواج کند بر خداست که او را یاری کند.
مدیر جشنواره هلهله فرشته ها در خصوص فعالیت های مجموعه یا زهرا خاطرنشان کرد: در سال های گذشته با حداقل ها جهیزیه دختران داده شده و زندگی ها شکل گرفته است. ما جشنواره هلهله فرشتگان را برگزار کردیم تا بگوییم به زندگی حضرت علی و حضرت زهرا نگاه کنید و الگو بگیرید.
وی افزود: حضرت زهرا موقع تعیین مهریه شان از خدا خواستند که مهریه ایشان شفاعت امت باشد. ایشان شب عروسی لباس عروس خود را به فقیر دادند چون دغدغه ایشان دغدغه خدا بود. هنگامی که پیامبر دیدند لباس کهنه بر تن حضرت فاطمه است فرمودند: فداها ابوها. حضرت زهرا در شب عروسی خود گریه کردند و به حضرت علی گفتند: دیشب خانه پدرم بودم، امشب هم خانه تو هستم، حالا هم یاد شبی افتادم که قرار است از خانه تو به منزل قبر بروم.
مومنی گفت: در جشن های عروسی از همه حالت های عروس داماد عکس گرفته می شود چه اشکالی دارد از نماز خواندن آنها با یکدیگر در شب عروسی نیز عکس بگیرند؟
صدا و سیما، باید ضرورت ساده زیستی را جا بندازه!