تقدير از جوانان برتر و موفق استان مرکزي
محمد جمال باقري در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، اظهار داشت: جواني سرآغاز ورود به دنياي جديد و متنوعي است و جوانان بايد از منش و رفتار حضرت علي اکبر (ع) که به حق يک جوان کامل و مثال زدني است الگو بگيرند.
وي همچنين خاطرنشان کرد: جوانان در جستجوي طرحهاي نو و خلاقانهاند و وظيفه ما مسئولان امر در حوزه جوانان است که مسيرها و مشکلات عديده جوانان را شناسايي و با ديد عقلاني، وسايل رفاه و پيشرفت آن ها را فراهم آوريم.
باقري با اشاره به روحيه، نشاط و انرژي وصف ناپذير دوران جواني گفت: جوانان بايد سعي کنند از لحظه لحظه اين دوران در مسير پيشرفت و توسعه زندگي خويش استفاده کامل را ببرند چرا که آينده اين مرز و بوم در دست تواناي تک تک جوانان برومند ايران اسلامي است.
مدير سازمان جوانان استان مرکزي در ادامه تصريح کرد: برنامه هاي هفته جوان در استان مرکزي از 12 مرداد ماه جاري همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت علي اکبر (ع) آغاز شده است.
وي تقدير از جوانان برتر و موفق استان مرکزي در تمام زمينه ها را يکي از مهم ترين برنامه هاي هفته جوان در اين استان عنوان کرد و از برگزاري جشن بزرگ جوانان در 14 مرداد، ميثاق با شهداي والامقام با حضور جوانان، ديدار جوانان با نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اراک، برپايي ايستگاه جواني، تقدير از مشاوران جوان دستگاه ها، برگزاري حلقه گفتوگوهاي جوان در کليه شهرستان ها و ... در اين هفته نيز خبر داد.
باقري الگوگيري جوانان از منش و رفتار حضرت علي اکبر (ع) به عنوان کامل ترين الگو براي جوانان را به عنوان محور برگزاري برنامه هاي هفته جوان دانست./انتهاي پيام/