کد خبر:۳۵۸۳۳۹
بررسی مشکلات موانع تولید در ۷ طرح فولادی کشور با حضور وزیر صنعت
وزیر صنعت، معدن و تجارت آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی طرحهای ۷ گانه فولادی کشور را با حضور مجریان، پیمانکاران و کارفرمایان بررسی و بر پیگیری و رفع موانع آن تاکید کرد.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، محمدرضا نعمتزاده نشستی به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی طرحهای ۷ گانه فولادی کشور پرداخت.
وی در این نشست اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است که باید با تغییر روشهای تولید، توجه به پیشرفت فیزیکی طرحها ، رصد به موقع وضعیت طرح و واگذاری طرحها به پیمانکاران اهلیتدار فنی توجه نمود.
نعمتزاده افزود: برای تأمین منابع مالی طرحها نمیبایست فقط به منابع بانکی و صندوق توسعه ملی چشم دوخت بلکه با اتخاذ تدابیری نظیر توزیع اوراق مشارکت، جذب سرمایه گذاریهای خارجی و .. طرح را جلو برد.
به گفته نعمت زاده؛ ایران برای توسعه ، باید با اصلاح روشها و بهبود سیستمهای تولید اقدام نماید.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای رفع موانع تولید طرحهای 7 گانه فولادی میبایست ضمن بهره گیری از تجربیات واحدهای احیاء و ذوب فولاد؛ راههای میانبر و سریعتری را برای حصول نتیجه اتخاذ کرد.
وی با ابرازنارضایتی از پیشرفت فیزیکی برخی از طرحهای فولادی گفت: این طرحها با تغییر روش ،سرعت بیشترعقب ماندگیهای خود را جبران کنند.
نعمت زاده در ادامه تصریح کرد: در تکمیل طرحهای نیمه تمام فولادی، تعامل و همافزایی میان مشاورین، پیمانکاران و کارفرمایان ضرورت دارد.
بر پایه این گزارش در جلسه بررسی وضعیت طرحهای فولادی کشور که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، معاون برنامه ریزی و مجریان و صاحبان طرحهای 7 گانه فولادی شامل: طرح فولاد شادگان، سفید دشت، میانه ، نیریزی، قائنات، بافت و سبزوار هر کدام به طور جداگانه به بیان مشکلات، کمبودها ، نواقص در اجرای طرحهای خود پرداخته و راهکارهای عملی را برای خروج از وضعیت موجود از نعمتزاده خواستار شدهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.