بر اساس این گزارش عملکرد تالار شیشهای در این هفته به شرح زیر بود:
شنبه: با شروع معاملات در هفته جدید شاهد بودیم که به لطف رونق شکل گرفته در معاملات بخشهایی مانند دارویی، خودرویی، کانی غیرفلزی، غذایی و حمل و نقا، شاخص کل بورس در مسیر صعود قرار گرفت. اقبال به تعداد ملموسی از نمادهای بانکی و معدنی نیز بر این روند دامن زد. نمادهیی مانند خودرو، دپارس، دجابر، آکنتور، دکیمی و کرازی در سیر صعودی شاخص موثر بودند. در مقابل جمعآوری صف فروش وپست تاثیر منفی ملموسی بر شاخص گذاشت. در ادامه افزایش فشار از سوی نمادهای منفی مانند وفارس وصندوق شاخص را با افت مقطعی مواجه ساخت و معامله بلوکی در درصدهای منفی در نماد فملی و همچنین افزایش حجم معاملات در نماد وغدیر در درصدهای منفی نیز همین تاثیر را بر شاخص گذاشت. بهبود روند معاملات در نمادهای دارویی به خصوص والبر در ادامه کار شاخص را کمی بالا کشید. افول بیش از پیش نمادهایی مانند فارس و وغدیر اما عرضه را بر این نماگر تنگتر کرد و در نهایت نیز شاخص به محدوده منفی خزید. در اواخر ساعت بهبود فضای معاملات در بخش معدنی و به خصوص دوقلوهای سنگ آهنی باعث شد تا شاخص خود را از محدوده منفی خارج سازد و در نهایت نیز با رشدی بسیار جزئی به کار خود پایان دهد.
یکشنبه: در این روز جوی مثبت بر بسیاری از بخشهای بازار حاکم شد و همین امر شاخص کل بورس را در مسیر صعود قرار داد. گروههای خودرویی، دارویی و در ادامه معدنی تاثیر ملموسی را در این روند داشتند. نمادهایی همچون خودرو، خساپا، دامین، دجابر، ومعادن و کچاد تاثیر قابل توجهی در رشد شاخص داشتند. در ادامه کمی از تب و تاب اولیه معاملات کاسته شد و در عین حال بازگشایی رکیش در درصدهای منفی و همچنین افزایش حجم معاملات در محدوده منفی قیمتی در برخی از نمادهای بزرگ بازار همچون فارس روند رو به رشد شاخص را مختل ساخت و از این پس نیز روندی با ثبات بر این نماگر حاکم شد. در ادامه نیز با افزایش تاثیرگذاری منفی نمادی چون فارس و همچنین وکار شاخص افت مختصری را تجربه کرد اما در نهایت در محدوده مثبت به کار خود پایان داد.
دوشنبه: در این روز نیز همانند روز گذشته شاخص کل بورس تهران تحت تاثیر رونق معاملات در تعداد ملموسی از رگوهها به خصوص خودرویی در مسیر صعود قرار رگفت و در این روند نمادهایی مانند خودرو، خساپا، وساپا، خپارس، خزامیا، وتوکا، ورنا و وبصادر تاثیر شایانی داشتند. معامله بلوکی در درصدهای مثبت بر روی نمادها وصندوق نیز بر این روند دامن زد. در ادامه اقبال به برخی از نمادهای بزرگ و معاملات بلوکی در اینگونه نمادها مانند فخوز و وبصادر و همچنین فملی شاخص را با جهش روبرو ساختند و در مقابل جمعآوری صف فروش فخاس فشار مقطعی را بر این نماگر وارد ساخت. در ادامه روندی با ثبات بر سیر حرکتی شاخص پدید آمد. کاسته شدن از تب و تاب اولیه معاملات و ورود تعداد قابل ذکری از نمادها در گروههای مختلف به درصدهای منفی نیز مزید بر علت شد تا شاخص کل بورس نتواند بار دیگر به مدار صعود بازگردد اما در نهایت این نماگر در محدوده مثبت به کار خود پایان داد.
سهشنبه: با از سرگیری معاملات در روز جاری شاخص کل بورس به لطف رونق شکل گرفته در بخش دارویی و غذایی، و برخی دیگر از بخش های کوچکتر و بازگشت نمادهای خودروسازی به مدار رشد، در مسیر صعودی قرار گرفت. نمادهایی چون غشان، غدام و در ادامه والبر، دجابر، دپارس و خزامیا در این روند تاثیر شایانی داشتند. در مقابل نمادهایی چون وبصادر و وخارزم در مقابل این روند قرار گرفتند. همچنین شاهد اعمال فشار از سوی تعداد دیگری از نمادهای بانکی و همچنین برخی نمادهای پتروشیمی و فلزی بر شاخص در ادامه کار بودیم. بازگشایی تیپیکو و سپس پارسان در درصدهای مثبت توانست شاخص را با جهشی مقطعی مواجه سازد اما جمع آوری صف های فروش در نمادهایی مانند وامید و فخاس فشار بر شاخص را افزایش داد. این روند با افزایش تاثیرگذاری منفی برخی نمادهای فلزی و پتروشیمی بر شاخص افزایش یافت. منفی شدن فضای معاملات در تعداد ملموسی از نمادهای خودرویی و معدنی و برخی دیگر از بخش های مانند فنی مهندسی نیز مزید بر علت شد اما در نهایت شاخص کل بورس توانست با رشدی مختصر به کار خود پایان دهد.