به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در یادداشتی توضیحاتی در مورد علت تأخیر در برگزاری انتخاب اعضاء ناظر مجلس در هیئت نظارت بر مطبوعات داده است.
متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:
بعد از انتخابات هیأت نظارت به لاریجانی چه گفتم
صدای لاریجانی علیه سیمای لاریجانی
همه این چراغ سبزها نشان می دهد که فتنه گران صدای امروز لاریجانی در مجلس را در راستای حذف سیمای گذشته لاریجانی می خواهند. اما آقای لاریجانی فراموش نکنید که مدعیان اعتدال در آینده با شما همانگونه رفتار خواهند کرد که روزگاری اصلاح طلبان وقتی به مجلس ششم راه یافتند با هاشمی رفسنجانی کردند.
بالاخره بعد از دو ماه نقض آیین نامه داخلی، آقای لاریجانی حاضر به برگزاری انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات شد. دو ماه قبل کمیسیون فرهنگی بر اساس ماده 218 آیین نامه داخلی، از میان پنج نماینده ای که خود را کاندیدا کرده بودند، بنده و آقای نبویان را به صحن علنی معرفی کرد.
مهمترین دلیل مخالفت آقای لاریجانی این بود که کمیسیون فرهنگی می توانست تعداد بیشتری معرفی کند و نباید به معرفی دو نفر اکتفا می کرد تا نمایندگان قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند و این البته بهانه ای بیش نبود چرا که ناظران بسیاری با معرفی حداقل کاندیداها انتخاب شدند.
بعد از اینکه رئیس مجلس حاضر به اجرای آیین نامه داخلی نشد، در نهایت کمیسیون فرهنگی یک هفته قبل از تعطیلات مجلس به توصیه دوستان کوتاه آمد و آقای کامران را هم به عنوان کاندیدای سوم معرفی کرد. معرفی کامران هم البته توقعات لاریجانی را برطرف نکرد به همین دلیل در هفته قبل از تعطیلی مجلس هم حاضر به برگزاری انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات نشد. ظاهرا آقای لاریجانی به حضور فرد دیگری اصرار داشت که کمیسیون فرهنگی زیر بار آن نمی رفت. (تفصیل آنچه در این خصوص در مجلس اتفاق افتاده را در اینجا و اینجا بخوانید)
این هفته مجلس کار خود را شروع کرد در حالی که برگزاری انتخابات پنج ناظر را در دستور کار داشت اما باز هم انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات در دستور کار مجلس قرار نگرفته بود! تا این که روز یکشنبه اعضای کمیسیون فرهنگی به اعتراض صحن علنی را ترک کردند و با تشکیل جلسه اضطراری پیغام دادند که در اعتراض به رفتار رئیس مجلس و بی احترامی به تصمیمات کمیسیون فرهنگی، این کمیسیون فعلا جلسات خود را تشکیل نمی دهد. با اعلام این موضوع، بلافاصله آقای لاریجاني پيغام داد که حذف انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات بدون اطلاع وي و اشتباه بوده ! و سه شنبه (امروز) این انتخابات برگزار می شود.
امروز آقای نبویان انصراف داد و در حالی که این انتخابات فقط دو کاندیدا (حمید رسایی و حسن کامران) داشت، رأی گیری صورت گرفت و رئیس محترم مجلس هم هیچ اعتراضی نداشت! فراکسیون رهروان هم که در تمام انتخابات های گذشته سایه حسن کامران را با تیر می زد، حاضر شد از آقای کامران حمایت کند.
فراکسیون اصولگرایان نیز با حفظ احترام آقای کامران که در تمام انتخابات های دیگر، وی را مورد حمایت قرار داده بود از جمله در انتخاب عضو ناظر در سفرهای خارجی، در انتخابات امروز از بنده حمایت کرد اما حسن کامران با اختلاف کم نسبت به آراي بنده از مجموع 203 رأی 108 را به خود اختصاص داد و پیروز شد اما ما شکست نخوردیم چون دو دوره قبل در رقابت علي مطهري و كامران همه اين جماعت دست به دست هم دادند تا كامران در هيأن نظارت بر مطبوعات رأي نياورد.
به عقیده بنده همین که آقای لاریجانی و دوستانش در فراکسیون رهروان ولایت و اصلاح طلبان مجلس مجبور شدند حسن کامران را کاندیدای خود کنند و به او رأی بدهند، یعنی ما در این انتخابات پیروز شدیم و باز هم دوپينگ اثر نكرد. برای همین هم وقتی بعد از مشخص شدن آراي انتخابا، عکاسان چند رسانه از جایگاه خبرنگاران صدایم زدند، رو به آنها كردم و انگشتانم را با علامت پیروزی نشان دادم.
نه از رأی نیاوردن امروز غمگینم و نه از نایب رئیس شدن دو روز قبل در کمیسیون اصل 90 خوشحال، هر دو فرصتی برای خدمت و انجام وظیفه نمایندگی هستند که روزي مي آيند و روزي مي روند نكته مهم اين است كه همه باید پاسخگوی این فرصت ها باشیم.
بعد از برگزاری انتخابات هیأت نظارت، وقتی آقای لاریجانی قصد خروج از صحن علنی را داشت به ایشان گفتم بالاخره تلاش دوماهه شما در نقض آیین نامه نتیجه داد. با نرفتن بنده به هیأت نظارت بر مطبوعات جریان رسانه ای افراطی و همسو با فتنه را خوشحال کردید هر چند آنها به دلیلی و شما به دلیلی دیگر از آقاي کامران هم دل خوش نداريد اما برای همین مقدار هم این جماعت، فردا در رسانه هایشان از شما تجلیل خواهند کرد مثل موارد متعدد ديگري كه در اين سال ها از شما تجليل كردند، مثل تلاش شما براي رأي آوري وزير علوم در جلسه استيضاح و ....
امروز به آقای لاریجانی گفتم که اینها کینه کنفرانس برلینی که در دوره اصلاحات آمریکایی از "سیمای لاریجانی" پخش شد و کمرشان را شکست در دل دارند و هر چند، مدتی است شما را تیتر می زنند و "صدای لاریجانی" مجلس را برجسته می کنند اما روزی انتقام برنامه چراغ و کنفرانس برلیني كه شما آن را در دوره مديريت بر صدا وسيما پخش كرديد، خواهند گرفت و از یاد نبرید که اینها "صدای لاریجاني را علیه سیمای لاریجانی" می خواهند.
كيست كه نداند و نفهمد بخش مهمی از اصلاح طلبان و رسانه های آنها که امروز با پرچم اعتدال به میان آمده اند، به صدای لاریجانی دلبسته شده اند تا سیمای لاریجانی را تخریب کنند و الا هیچ گربه ای به خاطر رضای خدا موش نمی گیرد.
چطور برجسته شدن "صدای لاریجانی" در رسانه های اصحاب فتنه را علیه "سیمای لاریجانی" نبینیم وقتی کرباسچی از نیاز به وحدت استراتژیک با ناطق و لاریجانی خبر می دهد و درباره ائتلاف با ناطق و لاریجانی برای بازسازی مجلس بعد می گوید: «اگر ما بخواهیم مسائل بحرانی کشور را حل و فصل کنیم به وحدت تاکتیکی یا حتی استراتژیک با کسانی که از نظر تحلیل سیاسی با آنها مخالف هستیم، نیاز داریم.»
چطور بزرگ نمايي صداي لاريجاني را عليه سيماي لاريجاني نبييم وقتي عطريانفر از اعضاي شوراي مرکزي حزب کارگزاران و عنصر به ظاهر توبه كرده فتنه به هفته نامه صدا مي گويد: «به نظر من نه تنها لاريجاني و همفکرانش بايد وارد مجلس شوند بلکه اصلاحطلبان بايد تلاش کنند اگر وي در جايگاه رياست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند.
نبايد در اين ترديد کنيم که انديشه معتدل و معقول آقاي لاريجاني به مجلس راه پيدا نکند. به اعتقاد من آقاي لاريجاني در جايگاه مديريت مجلس، امروز تصويري مانند آقاي روحاني در نظام اجرايي پيدا کرده است که ميتوانيم روي آن حساب کنيم. بايد در نظر بگيريم اگر ريشه ايشان اصولگرايي است، اما روند مديريتي او در مجلس اصلاحطلبانه است.»
و حجاریان که در روزنامه صبح امروزش شعار "سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد" را كليد زد تا در تجمعات سياسي سال هاي اصلاحات سر داده شود، در باره علی لاریجانی می گوید: «دولت با علي لاريجاني رابطه خوبي دارد و تعامل خوبي برقرار است. لاريجاني با دولت همراهي ميكند.»
وي در پاسخ به اين سوال که «اين احتمال وجود دارد آقاي روحاني ائتلاف نانوشته و تقسيم كاري با لاريجانيها داشته باشد؟» گفته بود: «نمي دانم. معلوم نيست كه "راست" ميخواهد چه كند يا اصولگرايان چه برنامهاي دارند... اگر علي لاريجاني حزب بزند اين حزب چيست؟ اگر جامعه روحانیت و جامعه مدرسین خودشان را جمع و جور كنند، احتمال ميدهم آقاي لاريجاني حتما پايه خوبي در ميان آنها دارد و ميتواند با آقاي روحاني هماهنگ باشد.»
همه این چراغ سبزها نشان می دهد که فتنه گران، صدای امروز لاریجانی در مجلس را در راستای حذف سیمای گذشته لاریجانی می خواهند. و البته امروز اين را هم به آقاي لاريجاني گفتم كه فراموش نکنید مدعیان اعتدال در آینده با شما همانگونه رفتار خواهند کرد که روزگاری مدعيان اصلاحات وقتی به مجلس ششم راه یافتند با هاشمی رفسنجانی کردند.