عضو كميسيون امنيت ملی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:
جوکار در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":
"ظريف" برای پاسخگویی در خصوص اظهاراتش به مجلس میآید
عضو كميسيون امنيت ملّي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي از حضور وزير امور خارجه در اين كميسيون خبر داد.
محمدصالح جوكار در گفتگو با خبرنگار سياسي "خبرگزاري دانشجو" با بيان اينكه زمان حضور آقاي ظريف در كميسيون امنيت ملّي و سياست خارجه هنوز مشخص نشده گفت: طبيعتاً هر زمان ايشان در كشور حضور يابند بايستي با حضور در كميسيون، پاسخگوي اظهارات خود در جمع شوراي سياست خارجي آمريكا باشند.
وي با اشاره به نطق خود در صحن علني مجلس و تذكر به آقاي ظريف خاطرنشان كرد البته ايشان روز پس از انتشار اين اظهارات و فيلم اين سخنان، همه آنها را تكذيب كردند.
جوكار همچنين موضوع مذاكرات هسته اي اخير با 5+1 و نيز روابط ديپلماتيك ايران و انگليس را از مواردي برشمرد كه اعضاي كميسيون متبوعش از آقاي ظريف پيرامون آنها سؤال خواهند كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
بابا این دیگه کیه؟
می دونستیم خیلی چیزا با تکذیب درست میشه اما دیگه اینکه یکی حتی فیلم چیزی که گفته رو هم تکذیب کنه رو حالا دارم می بینم.