احمدي نژاد به بهره گيري از نيروهاي كارآمد مطالبات رهبري را اجرايي كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۱۳۸
حيدرپناه در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

احمدي نژاد به بهره گيري از نيروهاي كارآمد مطالبات رهبري را اجرايي كند

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز با اشاره به محور بيانات رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفيذ رياست جمهوري گفت: احمدي نژاد بايد با بهره گيري از نيروهاي كارآمد، جوان و جريان‌هاي دانشجويي مطالبات رهبري را اجرايي كند.

اكبر حيدرپناه در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب، مردمي بودن و ساده زيستي دولت نهم را مورد توجه قرار دادند، اظهار داشت: كار و تلاش بي وقفه و خستگي ناپذير و مردمي بودن دولت نهم در حقيقت مقدمه‌اي براي پيروزي مجدد اين دولت در انتخابات رياست جمهوري شد.

اين فعال دانشجويي با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب بر پايداري رئيس جمهور در زمينه خدمتگزاري به مردم و تلاش در راه اعتلاي كلمه اسلام افزود: قطعاً اين مساله يك اصل اسلامي و حكومتي است كه مردم از مسئولان نظام مي خواهند و طبق فرمايش رهبر معظم انقلاب همه مسئولان بايد از طبقات محروم جامعه باشند.

وي با تاكيد براينكه مطالبات رهبري به منزله حكم حكومتي لازم الاجرا است، اذعان داشت: متاسفانه به علت روي آوردن برخي دولت‌هاي قبلي به اشرافي‌گرايي و تجمل پرستي، مردم كم كم از انقلاب و نظام نااميد شدند، اما اين در حالي است كه دولت نهم با اجرايي كردن فرامين رهبر معظم انقلاب در زمينه ساده زيستي باز هم اميد رادر دل مردم زنده كرد.

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز با بيان اينكه مطالبات رهبري در مراسم تنفيذ در مقايسه با دولت‌هاي قبلي متفاوت بود، خاطرنشان كرد: قطعاً مطالباتي كه رهبر معظم انقلاب از هر دولتي مي خواهند متناسب با لياقت آن دولت است، اما مطالبات حداكثري كه رهبري از اين دولت در زمينه مبارزه با ظلم، ايستادگي در برابر زورگويان و مسائل ديگر مطرح كردند از هر دولتي نمي خواستند.

حيدرپناه با بيان اينكه مطالبات رهبري ريشه در حكومت و تاريخ اسلامي دارد، گفت: دولت به عنوان بهترين مقام اجرايي كشور بايد خود را مكلف به اجرايي كردن فرامين رهبر معظم انقلاب در همه زمينه‌ها بدانند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار