به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، کیومرث هاشمی در نشست خبری امروز خود در خصوص فوتبال گفت: برای فوتبال در بازی های آسیایی خیلی هزینه نکردیم و ارزیابی ما این بود که این تیم نتیجه نخواهد گرفت و در سبد مدال ما جای نداشت هر چندکه ظرفیت ها آن بالاست. فکر می کنم پرداختن به فوتبال باعث می شود تا حق رشته هایی که موفق بودند ادا نشود. باید بگوییم در فوتبال جودو و هندبال بسیار ضعیف بودیم البته هندبال به خودش باخت و مشکلی که درون خانواده هندبال بود می توانست با بزرگتری حل شود.
وی در ادامه افزود: در دوره قبل به ورزشکاران مدال آور 1500 دلار پرداخت شد که در این دوره به 5 هزار دلار رسید و چندین برابر شد ما می خواستیم انگیزه ورزشکاران را بیشتر کنیم چرا که مدال طلا تعیین کننده است.
وی در خصوص بودجه سال 94 نیز گفت : بودجه به زودی آماده می شود سال آینده بسیار مهم است و سال کسب سهمیه المپیک است و بودجه باید خوب باشد به علاوه سه کنفرانس مهم بین المللی داریم همچنین طرح ده ساله برای ورزش های مدال آور را نیز در بودجه سال آینده در نظر داریم.
وی در ادامه افزود: رشته هایی مانند واترپلو نیز شرایط اعزام شان وجود داشت ولی چون شانسی برای روی سکو رفتن نداشتند ما آنها را اعزام نکردیم فدراسیون شنا خودش نیز معتقد بود که واترپلو سکویی در بازی های آسیایی به دست نمی آورد و با توجه به کیفی بودن کاروان ایران امکان اعزام این رشته وجود نداشت.
هاشمی در خصوص اعزام جودو به بازی های آسیایی نیز گفت: این رشته در دوره گذشته دو مدال کسب کرد و ما نیز نظرمان بر اعزام حداکثر سه نفر بود ولی خود فدراسیون بر اعزام شش جودوکار تاکید داشت و در نهایت پنج ورزشکار اعزام شد که همان طور که کارشناسان و رسانه ها معتقد بودند نتیجه خوبی به دست نیامد.
وی خاطر نشان کرد: اگر ما رشته ای مانند واترپلو را اعزام میکردیم شما بعد از ناکامی خودتان معتقد می شدید به علاوه چهار تا پنج رشته نیز جا داشت که به مسابقات اعزام شود ولی به دلایل مالی این کار صورت نگرفت.
وی در خصوص جایگاه ایران در کرسی های بین المللی نیز گفت: حدود 213 ایرانی در مجامع بین المللی حضور دارند اما تعداد کرسی های اثرگذارمان به اندازه انگشت یک دست نیز نمی رسد البته این موضوع یک شبه حل نخواهد شد و مستلزم تلاش بیشتر است.
وی افزود: یکی از راهکارهای مهم در این زمینه گرفتن میزبانی شورای المپیک آسیاست و باید از تمام ظرفیت ها در این جلسه استفاده کرد چرا که سال آینده انتخابات کمیته بین المللی المپیک برگزار می شود و ما سعی می کنیم از ظرفیت شورای المپیک آسیا استفاده کنیم البته توماس باخ به ظرفیت های ورزش ایران کاملا واقف است.
رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص حضور تماشاگران ایرانی در بازی های آسیایی نیز گفت: تماشاگران ایرانی حضور کمی داشتند البته در بازی بسکتبال در دیدار فینال کره ای ها کارشکنی کردند و اجازه حضور تماشاگران ایرانی را ندادند.
شهنازی در خصوص کشتی عبدولی نیز گفت: این مسئله را به صورت جدی پیگیری کردیم خود شورای المپیک آسیا نیز دوست داشت کاری انجام دهد ما به اتحادیه کشتی و شیخ احمد نامه زدیم و شهنازی نیز چند جلسه 4، 5 ساعته با اتحادیه جهانی کشتی برگزار کرد آنهامی گفتند اگر این اتفاق در فینال افتاده بود مدال طلا را از کشتی گیر کره ای می گرفتند.
در ادامه این نشست شهنازی در خصوص جلسه با مسئولان اتحادیه جهانی کشتی و ناداوری در کشتی سعید عبدولی گفت: در این موضوع مجموعه ای از مسائل دخیل بود که ما نیز در این خصوص اعتراض کردیم و گفتیم این موضوع باید به دادگاه بین المللی ورزش برود البته تصاویری که صدا و سیما گرفته بود نیز در استدلال های ما موثر بود.
وی خاطر نشان کرد: در این جلسه حقوقدانانی از اروپا نیز حاضر بودند و عبدولی و مربی تیم ایران نیز در این جلسه حضور داشت و در جلسه پنج ساعته حتی اجرای فن فیتو نیز انجام شد. همچنین آنها برخلاف مقاومت هایی که می کردند در پایان به این ناداوری ها اعتراف کردند.
دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: یکی ازدلایل این ناداوری این بود که ورزشکار کره ای تصمیم داشت که خداحافظی کند به همین دلیل تصمیم داشتند که حتما او را برنده کنند به علاوه موضوع میزبانی نیز در این قضیه موثر بود.
وی یادآور شد: شورای المپیک آسیا در مورد هندبوکی که در اختیار داروان قرار داده بود سرش کلاه رفته بود و ضعف کارشناسی در مورد آن کاملا محسوس بود.
وی تاکید کرد: من در جلسه اعلام کردم که این ورزشکار 150 هزار دلار جایزه، معافیت سربازی و مسکنی که قرار بود به او داده شود را از دست داد و شما باعث این موضوع شدید.
شهنازی در پایان گفت: در بخشی از قوانین نوشته شده چنانچه مسابقه انجام شود و نتیجه آن اعلام شود هیچ نهاد بین المللی نمی تواند رای را تغییر دهد و کره ای ها به همین مسئله واقف بودند.