صداقت در تصميم گيري هاي نمايندگان، سواستفاده بيگانگان را خنثي مي كند
دكتر علي اكبر متکان در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه رابطه دولت و مجلس بايد فارغ از جريانات سياسي بيرون از مجلس باشد، اظهار داشت: رابطه دولت و مجلس كه هر دو نهادي مردم دار هستند، بر طبق فرموده مقام معظم رهبري بايد بر پايه تعامل متقابل در عين نقد منصفانه باشد.
وي در ادامه افزود: دولت با توجه به مقتضيات افرادي را بر ميگزيند و در عين حال مجلس نيز بايد فارغ از هر گونه نگاه سياسي و گروهي، با نگاه شايسته سالارانه وزراي پيشنهادي را مورد بررسي قرار دهد.
متكان همچنين اظهار داشت: افرادي كه انتخاب مي شوند جر خدمت به مردم نبايد انگيزه ديگري داشته باشند و اين مي طلبد نمايندگان با حسن نظر و توجه و به سوابق اعتماد و انقلابي بودن مسائل را مورد بررسي قرار دهد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه اصل عملكرد دولت بر پايه سوال بنا نهاد شده است، گفت: اگر مجلس بناي خود را بر پايه صداقت قرار دهد، هرگز اختلاف نظر بين نمايندگان محترم، موجب طمع بيگانگان نخواهد شد و اگر مجلس بخواهد بر اساس مستندات و صحبت هاي كارشناسانه نقد كند، هيچ خللي و سو استفادهاي ايجاد نمي شود./انتهاي پيام/