آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۵۵۳۷
آیت‌الله حیدری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد

مواضع مناسب آیت الله مهدوی کنی در مباحث عقیدتی، دینی و سیاسی/ ریاست خبرگان رهبری نیازمند افراد با بصیرت و ثابت قدم است

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر خصایص اخلاقی و سیاسی آیت الله مهدوی کنی گفت: ریاست مجلس خبرگان رهبری نیازمند افراد با بصیرت و ثابت قدم است که در راستای مصالح انقلاب و ولایت گام بر می‌دارند.

آیت الله محسن حیدری در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بحث جانشینی آیت الله مهدوی کنی در ریاست مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: جانشین آیت الله مهدوی کنی باید در‌‌ همان ردیف و راستا باشد و از نظر علمیت، تقوا، پارسایی و سوابق جهادی در راه خدا همانند ایشان باشد.



وی با تأکید بر خصایص اخلاقی و سیاسی آیت الله مهدوی کنی گفت: ریاست مجلس خبرگان رهبری نیازمند افراد با بصیرت و ثابت قدم است که در راستای مصالح انقلاب و ولایت گام بر می‌دارند.



وی با بیان این مطلب که کرسی ریاست مجلس خبرگان رهبری باید از آن کسی باشد که هم ردیف مرحوم آیت الله مشکینی و مهدوی کنی باشد، ادامه داد: یکی از خصوصیات آیت الله مهدوی کنی ثبات قدم در راه انقلاب و ولایت بود.



آیت الله حیدری افزود: مرحوم آیت الله مهدوی کنی چه در دوران پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب گام به گام و دوشادوش مجاهدین و رهبر معظم انقلاب حرکت کردند و در تمامی مراحل حامی و یاور رهبر معظم انقلاب بودند که در این راه از همه چیز خود گذشتند.



عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: حتی ایشان، دوستان و رفقایی داشتند که به مرور زمان از راه انقلاب خارج شدند اما حضرت آیت الله مهدوی کنی این رفقا را کنار گذاشتند چرا که می‌خواستند نشان دهند همواره ثابت قدم بوده و در عقاید خود صلابت دارند.



وی تصریح کرد: آیت الله مهدوی کنی آنچه را که معتقد بود، بدون تعارف و در جهت اعلام مواضع بیان می‌کرد و بدون رعایت سایر مسائل گفته خود را به منصه عمل می‌نشاند.



عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر مواضع مناسب و به حق آیت الله مهدوی کنی در مباحث عقیدتی، دینی و سیاسی خاطرنشان کرد: جانشین ایشان نیز باید همانند وی عمل کند و ریاست مجلس خبرگان جایگاه کسانی که مواضع شفاف و روشنی نداشته و دو پهلو و معنادار صحبت می‌کنند، نخواهد بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار