کد خبر:۳۶۶۴۲۱
در حسینیه امام خمینی(ره)

اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد

مراسم عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو" به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم که هزاران نفر از اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان نظام حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با تشریح اهداف قیام حضرت سیدالشهدا (ع) گفت: اصلاح امور، امر به معروف و نهی از منکر، اقامه حق و رسوایی ظالمان و مفسدان از اهداف حرکت امام حسین (ع) بوده است و ایشان با حماسه عاشورا به همه اهداف خود رسیدند و پیروز شدند.

 

وی با بیان اینکه خداوند اجازه سلطه کافران بر مسلمانان را نداده، خاطرنشان کرد: آزادگان عالم در جبهه جهاد و پایمردی گرد حضرت اباعبدالله (ع) جمع شدند و با مستکبران و باج خواهان مقابله کرده و امنیت را از کاخ نشینان زورگو سلب کردند.

 

حجت الاسلام صدیقی افزود: انقلاب اسلامی نیز برگرفته از حماسه حسینی است و باعث شده که امروز عزت‌مان را با هیچ چیز دیگری معامله نکنیم. 

 

همچنین در این مراسم آقایان بنی فاطمه و سلحشور به ذکر مصیبت و مرثیه‌خوانی پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار