آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۴۹۵
ترقی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" مطرح کرد

پیوند نامرئی موجود بین جریان امویان و استکبار/ بروز این پیوند میان گروه‌‌های تکفیری با آمریکا

عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را با لعن بر یزید و یزیدیان تلفیق کنیم و بصیرتی به ملت های آزاده دنیا بدهیم که در برابر حکومت های ظالم بیاستند و قیام و شورش انجام دهند؛ و در نهایت بستری شود برای گسترش بیداری اسلامی در جهان اسلام.

 حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو"درباره نقش جوانان در 13آبان اظهار داشت: جوانان کشور قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانستنداند روحیه استکبارستیزی خود را به عرصه ظهور برسانند.

 

حمیدرضا ترقی در رابطه با روز استکبارستیزی 13 آبان امسال که تقارن پیدا کرده است با عاشورای حسینی، خاطرنشان کرد: هم زمانی دو حادثه تاریخی یکی مبارزه با استکبار جهانی که در راس آن آمریکا است و دیگری هم اسلام اموی که امروز با اسلام آمریکایی نامگذاری شده و تغییر نام پیدا کرده است، یک فرصت تاریخی بسیار ارزشمندی است برای اینکه مراسم عاشورا رنگ ضد انحراف و التقاط شکل گرفته رنگ ضد استکبار و ضدشیطان هم در واقع پیدا می کند.

 

وی افزود: ملت ایران در این روز نشان می دهند که راه امویان و راه دشمنان امام حسین علیه السلام در واقع به استکبار و نوکری شیطان ختم می شود؛ پیوند نامرئی بین جریان امویان با استکبار وجود دارد، این پیوند امروز در رابطه بین داعش و گروه های تکفیری با آمریکا بروز ویژه ای پیدا کرده و این نشان می دهد که در طول تاریخ این دو جریان که به نام مذهب و دین علیه ولایت و امامت فعالیت می کردند با کفر و استکبار در واقع هم پیمان و هم گرا هستند و هر دو در واقع هدف شان نابودی اسلام ناب محمدی در تاریخ بوده است.

 

عضو حزب موتلفه اسلامی درباره انتقال پیام عاشورا در روز 13آبان، تصریح کرد: پیام عاشورا در واقع برای همه آزادی خواهان جهان پیام مشخصی است، اگر ملت ها در برابر حکومت های جاهلی که از طریق ظلم و ستم بر مردم حکومت می کنند و افسار آنها در دست قدرت های استکباری است علیه آنها قیام نکنند، زندگی بر ملت ها آنچنان تلخ خواهد شد که زیر زمین بودن بهتر از روی زمین خواهد بود.

 

وی بر همین اساس افزود: در این فرصت باید ما هم مظالم و ستاد گسترده و روحیه جنگ افروزانه و ظالمانه آمریکا را به عنوان پشتیبان اصلی جریانی که در واقع وابسته به همین امویان در طول تاریخ است که در رابطه با گروه های تکفیری و تروریستی می باشد، افشا کنیم.

 

ترقی در پایان خاطرنشان کرد: شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را با لعن بر یزید و یزیدیان تلفیق کنیم و بصیرتی به ملت های آزاده دنیا بدهیم که در برابر حکومت های ظالم بیاستند و قیام و شورش انجام دهند؛ و در نهایت بستری شود برای گسترش بیداری اسلامی در جهان اسلام.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار