برگزاري جشنواره بهترين ساخت كليپ ارزشهاي دفاع مقدس
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، مهدي كوهساري، معاون هنري اداره كل حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس غرب استان تهران در اين زمينه گفت: با توجه به فراخوان اسناد دوران دفاع مقدس در سال گذشته و جمع آوري مقدار زيادي فيلم و تصاوير منحصر بفرد از حضور پر شور مردم غرب استان تهران در جبهه هاي حق عليه باطل بر آن شديم تا از اين گنجينه كمياب محصولاتي براي استفاده در سيماي جمهوري اسلامي و ساير مراكزي كه نياز به اين كليپها دارند، تهيه کنيم.
وي ادامه داد: در همين راستا با هدف توليد آثار فاخر هنري و فرهنگي با موضوع دفاع مقدس، ترويج فرهنگ و روحيه ايثار و مقاومت در ميان نسل كنوني و آيندگان و توسعه فرهنگ دفاع مقدس به عنوان فرهنگ اصيل ايراني تصميم به برگزاري اين جشنواره گرفتيم.
كوهساري افزود: اين جشنواره در دو بخش حرفهاي و آماتور برگزار خواهد شد كه در بخش حرفهاي به سه اثر برگزيده جوايزي اهدا مي شود و در بخش آماتور نيز به پنج اثر جوايزي اهدا خواهد شد.
به گفته وي اين جشنواره با همكاري حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي كرج برگزار خواهد شد و علاقهمندان ميتوانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با تلفنهاي 4609590-0261 و 4609596-0261 مهدي كوهساري، معاون هنري اداره كل حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس غرب استان تهران تماس حاصل کنند./انتهاي پيام/