محمدنبی حبیبی در گفتگو با خبرنگار احزاب "خبرگزاری دانشجو"، با اشاره به ارزیابی خود نسبت به برگزاری بیستمین نمایشگاه مطبوعات در اولین سال دولت تدبیر و امید اظهار داشت: نمایشگاه امسال تفاوت چندانی با سال های قبل نداشت کمااینکه انتظار نداشته باشیم تحول غیر منطقی رخ دهد چرا که کار نمایشگاه و برپایی آن اقدام بسیار خوبی است که اگر هر سال چندین بار هم تکرار شود مفید خواهد بود.
وی با اشاره به تغییر کنگره آمریکا و تاثیرات احتمالی آن بر روند مذاکرات ایران با 1+5 اظهار داشت: در یکسری از مسائل بین المللی هیچ تفاوتی میان حزب دموکرات و جمهوری خواه نیست و اکنون هم در فرانسه سوسیالیست ها روی کار آمدند و حتی قبل تر رقبای آنها رئیس جمهور را از حزب خود در اختیار داشتند اما خباثت های دولت قبلی علیه سوریه همان خباثت هایی است که ازطرف دولت سوسیالیست فرانسه هم اعمال می شود.
حبیبی با تاکید بر اینکه معتقدم در مسئله هسته ای بین حزب دموکرات و جمهوری خواه آمریکا تفاوتی وجود ندارد اضافه کرد: کل دنیای غرب یک موضع مشترک علیه دانش هسته ای ایران دارند.
وی در ادامه اظهارات خود به ذکر خاطره ای در این باره اشاره کرد و گفت: اوایل انقلاب گروهی ازوزارت خارجه ما به آلمان غربی سفر کردندو موضوع مذاکره میان ما و آلمان غربی این بود که با توجه به قرارداد منعقد شده نیروگاهی که قبل از انقلاب صورت گرفته کار همچنان ادامه یابد اما سران آلمان غربی گفتند که دادن هر گونه امکان انرژی هسته ای برای ایران بعد از انقلاب خط قرمز کل دنیای غرب است.
دبیر کل موتلفه اسلامی تصریح کرد: بنابراین اینکه خیال کنیم با عوض شدن مجلس سنای آمریکا تفاوت اساسی درموضوع هسته ای رخ می دهد ساده انگاری است چرا که مجموعه حاکمیت آمریکا با برخورداری ما از دانش هسته ای مخالف است و این مخالفت به قدری جدی است که تردیدی در آن نمی توان داشت لذا این مجلس چه دست دموکرات ها و چه جمهوری خواهان باشد تاثیری در روند مذاکرات نخواهد داشت.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر واکنش تیم مذاکره کننده در قبال این مهم اظهار داشت: معتقدم که ما از فضای سیاسی که در خارج از کشور وجود دارد باید به نفع مسائل جمهوری اسلامی با مراقبت و دقت کامل استفاده کنیم.
دبیر کل موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: در موضوع حیاتی مثل انرژی هسته ای تغییر یک دولت یا مجلس در غرب تفاوت عمده ای را در مذاکرات حاصل نمی کند و اعتقاد داریم راه حل مسئله این است که ما با قاطعیت کامل از حق مسلم خود در انرژِی هسته ای استفاده کنیم.