دشمنان نظام به دنبال تضعيف جايگاه ولايت فقيه هستند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، شكرنيا، 23 مرداد ماه جاري در همايش 20 سال اقتدار و عزت رهبري انقلاب كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اروميه در سالن نيلوفر اروميه برگزار شد، با اشاره به اظهارات تئوريسينهاي غربي پيرامون جايگاه ولايت فقيه در ايران اظهار داشت: دشمنان اذعان داشتهاند كه در ايران اسلامي با توجه به وضعيت و رابطهاي كه بين مردم و دين اسلام وجود دارد، تا مادامي كه شكل ولايت فقيه در نظر مردم خدشه دار نشود، نظام اسلامي قابل سقوط نيست.
وي افزود: دشمنان نظام بهترين راه تضعيف جايگاه ولايت فقيه در ايران را ايجاد اعتشاش در كشور و به خيابان كشيدن مردم دانسته اند تا به اين بهانه جايگاه ولايت فقيه را با اعتراضات مردمي مخدوش كنند.
شكرنيا تصريح كرد: متاسفانه در داخل كشور نيز عدهاي با پيروي از دستورات استعمارگران، مو به مو تئوريهاي آنها را در كشور اجرا مي كنند، افرادي كه مدعيان دروغين ياران امام (ره) هستند، كساني كه در مقابل نظام جمهوري اسلامي ايستادند و به فرمايشات توحيدي امام (ره) مبني بر اينكه پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به مملكت شما وارد نشود، عمل نكردند و بعد از فرمايشات مقام معظم رهبري در خطبه هاي تاريخي نماز جمعه 29 خرداد، دوباره راه به بيراهه گذاشتند.
رئيس صدا و سيماي مركز آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: دشمنان نظام از مدل حكومتي ايراني اسلامي كه بر مبناي جايگاه ولايت فقيه شكل گرفته است، ميترسند، آنها از اين بيم دارند كه مبادا كشورهاي مسلمان ديگر نيز از اين مدل حكومتي استقبال كرده و در كشور خود پياده كنند./انتهاي پيام/