نخبگان نقش موثري در حوزه فرهنگ و هنر ايفا مي كنند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، همايون اميرزاده 24مرداد ماه در ديدار با اصحاب فرهنگ و هنر استان ضمن تاكيد بر وفاق و همدلي هنرمندان، اظهار داشت: فرهنگ و هنر به دليل گستردگي وسيع و تاثير نامحسوس بر افراد جامعه اهميت خاصي دارد و نخبگان به عنوان كساني كه در راس هرم فرهنگ جامعه قرار دارند، نقش قابل توجهي را ايفا مي كنند.
وي با مهم شمردن فعاليت نخبگان در اجتماع خاطرنشان كرد: موتور محرك يك اجتماع توسط نخبگان، انديشمندان و دانشمندان مي چرخد.
اميرزاده با دعوت از نخبگان جهت هوشياري در مقابل دشمنان اظهار داشت: نخبگان جامعه مهم ترين هدف دشمنان داخلي و خارجي هستند؛ زيرا به خوبي مي دانند با منحرف كردن اين قشر تاثيرگذار مي توانند صدمات جدي را به جامعه وارد كنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان در ادامه ضمن تاكيد بر منويات مقام معظم رهبري، بيان داشت: خوشبختانه قشر عظيمي از نخبگان كشور نسبت به شرايط كنوني آگاهي و موضع مناسبي دارند و به همت همين افراد و سكان داري رهبر معظم انقلاب دست تمامي دشمنان از سرزمين ايران اسلامي كوتاه خواهد شد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از توزيع بيش از 30هزار جلد كتاب جهت ترويج فرهنگ مطالعه و كتابخواني از پايان شهريور ماه در سراسر استان خبر داد و افزود: تا پايان سال نيز بيش از 150هزار جلد ديگر كتاب در استان توزيع خواهد شد.
اميرزاده در پايان خاطرنشان كرد: هم اكنون بيش از 30هزار جلد كتاب در عناوين مختلف ديني، اطلاعات عمومي، قرآني، روانشناسي، علوم سياسي و... جهت اهدا به دانشگاه ها، مراكز فرهنگي، موسسات علمي و كتابخانه هاي عمومي ... موجود است./انتهاي پيام/