آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۳۸۹
معاون وزیر نفت خبر داد:

توانایی ساخت ۹۰ درصد قطعات مورد نیاز صنعت نفت در داخل کشور/ تعریف 10 کارگروه برای پروژه‌های آتی ساخت تجهیزات

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه بیش از 90 درصد قطعات مورد نیاز نفت را می‌توانیم در داخل بسازیم، اظهار داشت: 10 کارگروه تعریف شده است تا قبل از پایان سال جاری بتوانیم پروژه‌های آتی را روی تولیدات داخلی تجهیزات صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، رکن الدین جوادی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به گام‌های زیاد برای داخلی سازی تجهیزان صنعت نفت اظهار داشت: امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که پلت فرمی اولیه برای اینکه بگوییم می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم، در دست داشته باشیم.

 

وی افزود: عدد دقیقی از اینکه چه مقدار از تجهیزات فعلی مورد استفاده در صنعت نفت ساخت داخل است در دست ندارم"، اما ارزیابی بنده این است که بیش از 90 درصد قطعات مورد نیاز نفت را می‌توانیم در داخل بسازیم.

 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در بخش ساخت عددهای متفاوتی عنوان می‌شود که از 40 درصد، 50 درصد تا 60 درصد توانایی در ساخت تجهیزات صنعت نفت در داخل کشور حکایت دارد.

 

وی با اشاره به وضعیت گذشته کشور و قیمت تمام شده محصولات خارجی خریداری شده تصریح کرد: در گذشته قیمت تمام شده محصول خارجی در کشور بدون در نظر گرفتن هزینه‌های حمل، واردات و عوارض گمرکی روی کالای وارداتی  با قیمت تمام شده کالای ایرانی مقایسه می‌شد، اما در حال حاضر با سیاست جدید وزارت نفت در مقایسه تجهیزات ساخت داخل و تجهیزات وارداتی، قیمت کالای خریداری شده از شرکت‌های خارجی با احتساب عوارض گمرکی و هزینه‌های حمل با قیمت تمام شده کالای ایرانی مقایسه می‌شود که این مسئله فرصتی برای رقابت‌پذیری بیشتر برای کالای ایرانی در صنعت نفت فراهم می‌کند.

 

معاون وزیر نفت تاکید کرد: سیاست دیگر وزارت نفت کار یکپارچه بر روی تجهیزات مهمی است که تاکنون به تولید داخلی در حد مرغوب نرسیده‌اند و اکنون برای کالاهایی همچون توربین‌ها و کمپرسورها که هنوز ساختشان در داخل کشور به خوبی پا نگرفته، 10 کارگروه تعریف شده و امیدواریم قبل از پایان سال جاری سازندگان دانش بنیان و صنعتگرانی انتخاب شوند تا بتوانیم پروژه‌های آتی را روی تولیدات داخلی در این کالاها سرمایه‌گذاری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار