مشاوره ژنتيک قبل از ازدواج ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۲۷
مديرکل بهزيستي سيستان و بلوچستان:

مشاوره ژنتيک قبل از ازدواج ضروري است

مديرکل بهزيستي استان سيستان و بلوچستان گفت: مشاوره ژنتيك قبل از ازدواج براي جلوگيري از بروز معلوليت ها در جامعه ضروري است.

سيد منتظر شبر در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: بسياري از معلوليت هاي موجود در سيستان و بلوچستان ناشي از ازدواج‌هاي فاميلي است و به همين دليل مشاوره ژنتيک قبل از ازدواج در اين استان لازم و ضروري مي باشد.

وي افزود: اين نوع ازدواج ها و عواقب ناشي از آنها، آزمايش هاي ژنتيکي قبل از ازدواج را خصوصاً در اين استان ضروري مي کند.

شبر ادامه داد: اکنون دفتر پيشگيري از معلوليت هاي بهزيستي از طريق اطلاع رساني و آگاه سازي عمومي نقش مهمي در کاهش شيوع بيماري هاي ژنتيکي دارد.

مديرکل بهزيستي سيستان و بلوچستان بيان کرد: خانواده ها بايد بدانند که اين نوع بيماري ها درمان ندارند و چنانچه خانواده اي داراي فرزند معلول است، بايد قبل از بارداري مجدد، آزمايش ژنتيک انجام دهد.

وي گفت: با آموزش هاي لازم به پزشکان و کارشناسان بهزيستي سيستان و بلوچستان در آينده اي نزديک، مرکز ژنتيک در زاهدان راه اندازي مي شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار