آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۵۰۴

مرحله استانی دوازدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های گیلان برگزار شد

مسئول کانون قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی از برگزاری مرحله استانی دوازدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های گیلان خبر داد.

سجاد اسماعیل زاده در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در رشت، مرحله استانی دوازدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان با محوریت امام عصر(عج) با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی دانشجویان و دانشگاهیان با حدیث ثقلین پیامبر(ص) در روز های 18 و 19 آذر در سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزار شده است.


وی با بیان اینکه 400 نفر از خواهران و برادران در این دوره از مسابقات شرکت کرده اند، افزود: شرکت کنندگان در رشته های قرائت تحقیق، حفظ 12 جزء، مقاله نویسی، دعاخوانی، دکلمه خوانی و کتابخوانی به رقابت با یکدیگر پرداختند.


مسئول کانون قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان با بیان اینکه این دوره از مسابقات در بخش خواهران 18آذر برگزار شد، تصریح کرد: برادران  19آذر در سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان به رقابت با یکدیگر پرداختند.


اسماعیل زاده با بیان اینکه نفرات نخست این دوره از مسابقات به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت که 15 لغایت 18 بهمن ماه در قم برگزار می شود اعزام خواهند شد، تاکید کرد: دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان در رشته کتابخوانی 8 آذر ماه از کتاب «زندگی مهدوی در سایه دعای عهد» نوشته استاد قرائتی برگزار شد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: استان گیلان در یازدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان مقام نخست در رشته های قرائت و مداحی و مقام سوم در رشته کتابخوانی را از آن خود کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار