اعزام 650 مبلغ به مناطق مختلف سيستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان
حجتالاسلام محسن محمدزاده در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: 500 نفر از مبلغان از دفاتر اداره كل تبليغات اسلامي قم، مشهد و اصفهان و 150 نفر هم از نيروهاي بومي اعم از روحانيون مستقر و امامان جماعت مساجد در ماه مبارك رمضان به محل تبليغ اعزام شدند.
مسئول اعزام اداره كل تبليغات اسلامي استان افزود: اين تعداد مبلغ بيشتر به روستاهاي شهرستانهاي تابع اعم از زاهدان، زابل، ايرانشهر، چابهار، سراوان، نيكشهر، ميرجاوه، زهك، سرباز، دلگان و كنارك اعزام شدند.
وي افزود: مبلغان اعزامي افرادي مجرب، داراي تحصيلات عالي و سابقه تبليغ بوده و قبل از اعزام نيز در زمينه آسيبهاي تبليغ، شناخت اديان و فرقههاي مختلف و ضرورت تلاش براي حفظ وحدت شيعه و سني توجيه ميشوند.
محمدزاده تصريح كرد: اين مبلغان در ايام ماه مبارك رمضان، برنامههاي مختلفي از جمله برگزاري مراسم گفتمان ديني، ديدارهاي چهره به چهره با مردم به ويژه نوجوانان و جوانان، اقامه نماز جماعت، سخنراني، پاسخ به شبهات و پرسشهاي شرعي، برگزاري كلاسهاي قرآن، احكام، معارف اسلامي، برپايي جلسات قرائت ادعيه و ساير برنامههاي فرهنگي و تبليغي را با همكاري هيئت امناي مساجد اجرا ميكنند./انتهاي پيام/