مردم در آزمون‌هاي مختلف وفاداري خود را به نظام ثابت كرده‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۳۰
امام جمعه خوي:

مردم در آزمون‌هاي مختلف وفاداري خود را به نظام ثابت كرده‌اند

امام جمعه خوي گفت: مردم در آزمون‌هاي مختلف وفاداري خود را به نظام و روحانيت به اثبات رسانده‌اند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، حجت الاسلام سيدرضي شكوري، 29 مرداد ماه در مراسمي كه به مناسبت حلول ماه مبارك رمضان و با حضور جمعي از روحانيون و طلاب اين شهرستان برگزار شد، با بيان اينكه گرايش مردم به اديان الهي، بويژه دين مقدس اسلام بيشتر شده است، اظهار داشت: اگر مواضع سياستمداران بين المللي، شكست‌هاي پي در پي مكتب‌هاي ساخته و پرداخته دست بشر، تهاجم روزافزون استكبار جهاني به اسلام و مسلمانان، اجتماعات و مواضع مردم كشورهاي جهان در حوادث مهم و چندين پديده ديگر را مورد توجه عميق قرار بدهيم، به خوبي اين ادعا ثابت مي شود.

وي به مديريت موفق حكومت ولايي در ايران اشاره كرد و افزود: در اوج ناباوري جهانيان و حتي جمعي از روشنفكران مسلمان كشورهاي اسلامي، انقلاب اسلامي به نام دين و با شعارها و آموزه‌هاي ديني به پيروزي رسيد و قانون اساسي بر مبناي دستورات ديني از ناحيه منتخبان و خبرگان مردم تدوين و تصويب، و براساس آن حكومت اسلامي با مديريت ولايت فقيه مستقر شد.

امام جمعه خوي ادامه داد: در طول 30 سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي با وجود تمام توطئه‌ها، كارشكني‌ها، تحريم‌ها، تهديدها و تبليغات منفي استكبار جهاني و حاميان منطقه‌اي و پيروان داخلي آنها و ساير مشكلات و نارسايي‌هاي موجود امروز فرهنگ و پيام انقلاب اسلامي در تمامي قاره‌هاي جهان پيرو و طرفدار پيدا كرده و براي تمامي انسان‌هاي حق طلب و آزادي خواه جهان به الگو تبديل شده است.

شكوري اظهار داشت: با تدبير مقام معظم رهبري و تلاش هاي 20 ساله مسئولان بخش‌هاي مختلف، نظام جمهوري اسلامي ايران امروز به يك قطب در منطقه تبديل شده است، بنابراين نظام سلطه بدون توجه به نظريات و ديدگاه‌هاي ايران قادر به حل هيچكدام از مشكلات منطقه نيست.

وي به مواضع صريح استكبار عليه مسلمانان اشاره كرد و گفت: يكي از پديده‌هاي مهم در شرايط حاضر پيچيدگي توطئه‌هاي كشورهاي غربي و اروپايي عليه اسلام و مسلمانان است؛ به طوري كه دو كشور عراق و افغانستان را اشغال نظامي كردند و در چندين كشور اسلامي ديگر به صورت مستقيم و غيرمستقيم به توطئه و شرارت مشغول هستند.

امام جمعه خوي تصريح كرد: استكبار از نظر تهاجم فرهنگي در سطح گسترده عليه آموزه‌هاي ديني نهايت تلاش را با استفاده از ابزارهاي موجود انجام مي دهد و بخش‌هاي مهم جهان را با بحران‌هاي اخلاقي، اعتقادي، امنيتي و فرهنگي مواجه ساخته و در طول سال‌هاي اخير به صراحت ملل جهان، بويژه كشورهاي اسلامي را مورد تهديد قرار داده است.

شكوري خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط موجود رسالت روحانيت و حوزه‌هاي علميه به مراتب سنگين تر و گسترده تر شده است؛ چون براي پاسخگويي به نيازهاي جوامع و مقابله با توطئه‌هاي دشمنان لازم است در راستاي توسعه كمي و كيفي حوزه‌هاي علميه متناسب با نيازهاي موجود تلاش، و معارف قرآن، سنت و سيره رسول خدا (ص) و اهل بيت (ع) را تشريح كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار