ابرقدرت هاي دنيا در حال فروپاشي هستند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، آيت الله ناصر مکارم شيرازي ديروز در جلسه تفسير قرآن کريم که در شبستان حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به خوي قدرت طلبي استکبار جهاني اظهار داشت: ابرقدرت ها با همه زر و زيور و کاخ هاي مجلل و ثروت هاي بي انتهاي خود در حال فروپاشي هستند.
وي با بيان اينکه هيچ قدرتي در دنيا تا به حال پايدار نمانده است، تصريح کرد: قدرت هايي در دنيا بودند که با همه عظمت و شکوه خود در حال حاضر هيچ اثري از آنان نيست و اين بايد براي قدرتمندان و قدرت طلبان کنوني يک درس عبرت تلقي شود.
آيت الله مکارم شيرازي افزود: بهترين وسيله براي پي بردن به اين حقايق تعمق و انديشيدن در آيات و روايات اسلامي از جمله کلام الله مجيد مي باشد که پس از گذشت 1400 سال از نزول آن در پرتو کشفيات علمي محققان و دانشمندان مختلف روشن تر شده است.
اين مرجع تقليد با انتقاد از عدم توجه برخي از مسلمانان نسبت به معارف گرانبهاي قرآني اظهار داشت: متاسفانه مسلمانان آنچه را که بايد و شايد از قرآن و تعاليم روحبخش آن استفاده نکرده اند و اين در حالي است که اهميت قرآن براي پيروان ديگر مذاهب بيشتر مشخص شده است.
وي تصريح کرد: هر کس در هر شغل و منصبي از پايين ترين رده شغلي تا بالاترين آن در جهت رضايتمندي خداوند گام بردارد بدون شک آنچه را که قرآن براي اين گروه وعده داده شامل مي شود.
آيت الله مکارم شيرازي هدف از نزول قرآن را بشارت مومنان و انذار کافران دانست وافزود: کساني که اعمال خير و شايسته و مورد پذيرش خداوند انجام دهند جز اين گروه قرار دارند.
اين مرجع تقليد در بخش ديگري از سخنان خود همه پيامبران را همانند باغباناني دانست که پس از تلاش و کوشش مضاعف در انتظار محصول فراوان بودند.
وي هدف آنان را بر اين دانست که سخن حق را به امت خود بقبولانند اما وقتي با وجود همه تعليمات فراوان چنين امري امکان نپذيرفت آنان از سوي خداوند افرادي افسرده و نگران خطاب شدند.
آيت الله مکارم شيرازي با اشاره به سخني از امام علي(ع) گفت: بالاترين درجهاي كه يك انسان ميتواند به آن دست پيدا كند، بندگي واقعي خداوند متعال است.
اين مرجع تقليد در ادامه با بيان اينكه انسان در برابر خداوند، همانند رابطه صفر نسبت به بينهايت است، بيان داشت: اگر انسان بتواند صفت بندگي خداوند را حاصل كند ميتواند به بينهايت متصل شود.
وي در ادامه به تفسير آيات آغازين سوره مباركه كهف پرداخت و اظهار داشت: در اين سوره ابتدا ويژگيهاي قرآن كريم بيان ميشود. در حال حاضر بيش از 1400 سال از عمر قرآن ميگذرد و هر روز عظمت قرآن در پرتو كشفيات علمي روشنتر ميشود.
آيتالله مكارم شيرازي نابود نشدن را از ديگر ويژگيهاي قرآن كريم برشمرد و بيان داشت: ما مسلمانان آنگونه كه بايد و شايد قدر قرآن را ندانستهايم و به نظر ميرسد ديگران بيشتر از ما قدر اين كتاب ارزشمند الهي را ميدانند.
اين مرجع تقليد با بيان اينكه هدف از نزول قرآن كريم بشارت و انذار بوده است، گفت: به انسانهايي كه به دنبال خدمت به بندگان خدا و انجام كارها براساس رضايت خدا بودهاند اعطاي پاداش اخروي بشارت داده شده است.
وي با اشاره به وضعيت زمين در هنگام روز قيامت تاكيد كرد: همه چيزهاي بر روي زمين زينت و وسيله آزمايش است.
آيتالله مكارم شيرازي در ادامه بر بهرهگيري هر چه بيشتر از شرايط ماه مبارك رمضان و معنويت اين ماه از سوي جوانان تاكيد كرد و اظهار داشت: شبهاي ماه مبارك رمضان فرصت خوبي براي نماز شب است و قرآن مجيد ميگويد كه مقام انسانها به وسيله نماز شب بالا ميرود.
اين مرجع تقليد با اشاره به اهميت قرائت قرآن كريم در ماه مبارك رمضان تاكيد كرد: بهتر است به جاي خواندن يك جزء يا سوره، يك آيه از قرآن را بخوانيم ولي در آن آيه تدبر و تعقل لازم را داشته باشيم./انتهاي پيام/