صحن علنی/ مطهری در تذکری شفاهی؛
پخش نشدن دو دقیقه از نطق من خلاف قانون بود
علی مطهری با انتقاد از عدم پخش دودقیقه از نطق روز یکشنبه خود گفت: این حق برای بنده و موکلینم محفوظ است که در نطق های بعدی این دو دقیقه لحاظ شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، «علی مطهری»؛ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز(سه شنبه 23 دی) با استناد به اصل 69 قانون اساسی گفت: مطابق این اصل، مذاکرات مجلس شورای اسلامی باید علنی باشد و گزارش کامل آن از رادیو و روزنامه های سراسری پخش شود.
وی افزود: در نطق روز یکشنبه بنده، دو دقیقه از این نطق پخش نشد و این حق برای بنده و موکلینم محفوظ است که در نطق های بعدی این دو دقیقه لحاظ شود.
وی اظهار امیدواری کرد که این اقدام تکرار نشود.
گفتنی است علی مطهری با نطق خود در جلسه علنی روز یکشنبه 21 دی مجلس، طی سخنانی غیرقانونی، خواهان رفع حصر سران فتنه شد و سخنانی علیه 9دی ایراد کرد. سخنان وی، دقایقی مجلس را به تشنج کشاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
خاندان مطهرش گم شد
ممد خاتمی حماقت کرد
طرد از قلب و جان مردم شد
هاشمی، موسوی و کروبی
کینه ورزیشان چو کژدم شد
بچه رزمنده های قم هشیار
فتنه ی تازه صادق قم شد
صنعت هسته ایی معامله با
دو سه تا کشتی آرد وگندم شد
عده ایی کارت ملی شان صادر
از نیویورک ولندن و رم شد
شرم داریم از شهیدان که
جسم شان بین جبهه ها گم شد ... اسم شاعر را نمیدونم ولی شعرش را بنازم آفرین