کد خبر:۳۸۳۴۹۶
فناوری در هفته‌ای که گذشت؛

از ماجرای هکرهای اجاره‌‌ای تا شروع جنگ جهانی سوم/ قطع قریب‌ الوقوع ‌سیم‌کارت‌های بی‌هویت‌‌‌

گرفتار شدن کالاهای IT در کولاک قاچاق، بدترین پسورد‌های سال ۲۰۱۴‌‌‌، بی‌تدبیری دولت در مدیریت سازمان فضایی، افزایش ۱۵ ‌درصدی قیمت محصولاتIT، ماجرای هکرهای اجاره ای، ‌حمله چین به امریکا و دستاوردهای دانشگاه امیرکبیر در تولید محتوای بومی برخی از مهمترین اخبار فناوری در هفته گذشته بودند.

گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ فناوری اطلاعات به دلیل نفوذی که در سال‌های اخیر بین اقشار مختلف پیدا کرده است، همواره یکی از پرمخاطب‌ترین اخبار در بین گروه‌های خبری به‌شمار می‌آید. از همین رو ارائه مهمترین اخبار فناوری اطلاعات در یک هفته گذشته می‌تواند مسیر میانبری برای اطلاع مخاطبین از اخبار این حوزه باشد.

 

در ذیل مهم‌ترین اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌های مربوط به صفحه فناوری اطلاعات «خبرگزاری دانشجو» را از شنبه ۲۷ دی ماه تا پنجشنبه ۲ بهمن ماه مرور می‌کنیم.

 

گزارش: کالاهای IT گرفتار کولاک قاچاق

در چند سال اخیر سایه رکود بر بازار IT بیش از پیش سنگین شده است و درصد بالایی از محصولات این حوزه همچنان به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

 

سیم‌کارت‌های بدون هویت تا ‌‌نیمه بهمن ماه قطع می‌شوند‌

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: برخی از سیم‌کارت‌ها در پایگاه اطلاعاتی اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه دارای مشخصات ناقص یا با مالکیت غیر هستند که این سیم کارت‌‌ها باید ساماندهی شوند.

 

گزارش: پای ثابت «پیامک‌های انبوه» در جلسات پرتاخیر شورا‌ی‌عالی فضای مجازی

شورای‌عالی فضای مجازی که در ابتدای تاسیس الزام به انجام وظایف مهمی مانند پایش و رصدنظام‌مند و مستمر فرصت‌ها و تهدید‌های فضای مجازی را برعهده داشته، این روزها به شدت در حاشیه است و این را می‌توان از جلسات پر تاخیر و دستور جلسات کم اهمیت آن فهمید.

 

بدترین پسورد‌های سال ۲۰۱۴‌‌‌ انتخاب شدند

طبق عادت هر ساله سایت SplashData فهرستی از بدترین رمز عبورهای سال ۲۰۱۴‌‌‌ را منتشر کرد.

 

استقبال 1 میلیون نفری از نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10

تاکنون بیش از 1 میلیون نفر پیش نمایش ویندوز 10 را دانلود کرده‌اند و بنا بر گزارش شرکت مایکروسافت، از این تعدا حدود نیم میلیون نفر از آن استفاده می‌کنند.

 

بی‌تدبیری دولت در مدیریت سازمان فضایی باعث ناامیدی پژوهشگران کشور می‌شود

انتصاب سیاسی معاون اجرایی ریاست جمهوری، محمدشریعتمداری که کمترین تخصصی در زمینه هوا فضا ندارد به سمت سرپرستی سازمان فضایی ایران و به تبع آن کاهش شدید فعالیت‌های این سازمان در طول مدت مدیریت ایشان و تاخیر در رونمایی از ماهواره‌های «شریف ست» و «فجر» ضربه شدیدی را به روند رو به رشد و پیشرفت فضایی کشور وارد کرد.

 

۹۳ درصد موبایل‌های بازار قاچاقی است

رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های ارتباطی با بیان اینکه ۹۳ درصد از بازار موبایل قاچاق است، گفت: دولت از این جهت بالغ بر۸۴‌ میلیارد ریال در سال ضرر می‌کند.

 

مصاحبه: فراهم شدن امکان به عقب برگرداندن ۱۲ ساعته برنامه‌های تلویزیونی‌‌‌

مدیرتوسعه محتوا پروژه تلویزیون اینترنتی «آی‌سیما» با اشاره به اینکه یکی از مهمترین امکانات این سرویس، ابزار «ماشین زمان» است، گفت: مردم با استفاده از این سرویس می‌توانند برنامه‌های تمام شبکه‌ها را به سادگی تا 12 ساعت به عقب برگردانند.

 

گزارش: فضای مجازی تبرئه شد/ وایبر، لاین؛ ما متهمیم

با نگاهی گذارا به چگونگی استفاده کاربران ایرانی از شبکه‌های اجتماعی درمی‌یابیم که کاربران مختلف در گروه‌های دوستی مانند وایبر ساعت‌ها در حال کپی کردن مطالبی هستند که از سایر گروه‌ها به دست آنها رسیده است و در 90 درصد موارد کاربران تولید کننده محتوا نیستند و بیشتر منتشر کننده مطالبی هستند که برای آنها ارسال می‌شود.

 

مصاحبه: افزایش ۱۵ ‌درصدی قیمت محصولاتIT  در سال ۹۴‌

رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران با اشاره به بیشترین تعداد کالاهای فروخته شده IT، گفت: برخلاف 5 سال گذشته که لپ‌تاپ‌ها با اقبال بشتری در فروش روبرو بودند در 2 سال اخیر بیشتر مردم تمایل به خرید تبلت پیدا کرده‌اند؛ چرا که این کالا علاوه بر قابلیت حمل راحت‌تر، قیمت کمتری نیز دارد.

 

هکرهای اجاره‌ای؛ سرویسی جدید برای جاسوسی و نقض حریم خصوصی

امروزه در جوامع غربی دسترسی غیر مجاز به شبکه‌های اجتماعی دیگران و دستکاری در نمرات دانشگاهی بیشترین تعداد درخواست هک‌های‌ سطح پایین را به‌خود اختصاص داده است.

 

جزئیات شروع جنگ جهانی سوم و حمله چین به امریکا!

این طور که به نظر می‌رسد پیش‌بینی‌های کارشناسان در مورد اتفاقات ناگوار هکری سال 2015 به وقوع پیوسته و امسال باید منتظر هک‌های گسترده‌ای در فضای مجازی باشیم. ‌

 

مصاحبه: دستاوردهای دانشگاه امیرکبیر در زمینه تولید محتوای بومی

رئیس دانشگاه امیرکبیر در خصوص برنامه‌های این دانشگاه در راستای تولید محتوای بومی، گفت: خوشبختانه دانشگاه امیرکبیر به مدد دانشکده‌های قوی که در زمینه تولید اپلیکیشن‌های بومی دارد توانسته است در زمینه تولید محتوای بومی اقدامات متعددی انجام دهد.

 

رونمایی از سرویس پخش آنلاین رویدادهای تصویری جشنواره فیلم فجر

با حضور وزرای فرهنگ و کار از سامانه دسترسی به رویدادها و منابع تصویری سی و سومین جشنواره فیلم فجر از طریق اپراتور سوم تلفن همراه رونمایی شد.

 

مصاحبه: آخرین وضعیت مرکز جنجالی ICT از زبان آقای رئیس

رئیس پژوهشگاه ICT گفت: مرکز تحقیقات مخابرات قانون تاسیس دارد و از آنجایی که پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات لباس جدیدی برای این مرکز محسوب می‌شود، با انتقال این پژوهشگاه صدمه‌‌ای به مرکز تحقیقات مخابرات وارد نخواهد شد.‌

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار