آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۴۲۶۶
محمدجواد لاریجانی:

خلأ مکتب اهل بیت (ع) در برخی بلاد اسلامی پرشدنی نیست

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه ما پیرو مکتب اهل بیت (ع) هستیم، گفت: امروز خلأ مکتب اهل بیت (ع) در برخی بلاد اسلامی پرشدنی نیست.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"؛ محمدجواد لاریجانی امشب در مراسم گرامیداشت سی و سومین سالگرد 40 شهید حماسه شش بهمن این شهرستان در مصلای قدس آمل اظهار کرد: حماسه شش بهمن سال 60 آمل نه تنها تاریخی بلکه تاریخ‌ساز بوده است و نام آمل را در تاریخ ماندگار کرده است.

 

مشاور امور بین الملل قوه قضائیه با بیان اینکه امام (ره) در مقابل حرکت عظیم مردم آمل از آنها قدردانی کردند افزود: حماسه ششم بهمن آمل دارای ابعاد مختلفی است که انتظار می‌رود عوامل نظامی و سپاهیان مسائل قبل روز ششم بهمن را برای مردم بازگو کنند.

 

وی با اشاره به بیانات امام جعفر صادق (ع) که فرمودند زندگی‌مان را مرتب کنیم ادامه داد: انسان مومن باید در فکر و عمل مطمئنا حرکت کند.

 

لاریجانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در مورد زندگی اسلامی توسعه‌های زیادی دارند تصریح کرد: ما پیرو مکتب اهل بیت هستیم .

 

وی با اشاره به اینکه امروز خلا مکتب اهل بیت در برخی بلاد اسلامی پرشدنی نیست اظهار کرد: برای داشتن زندگی اسلامی باید اهل بیت را به خوبی بشناسیم.

 

دبیر کل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اعلام اینکه یزیدیان امروز به اذن خود برخی حرام‌ها را حلال کردند گفت: برای نمونه مبارزه با شیعیان را در مبارزه با صهیونیست‌ها ترجیح دادند هر چند که این مسائل نقش شیعیان را در جهان پر رنگ‌تر می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار