به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار «محمدجواد زاده کمند» روز دوشنبه در نشست خبری هفتمین جشنواره حضرت علی اکبر(ع) و جشنواره جوان سرباز نیروهای مسلح افزود: دومین مرحله این جشنواره، جشنواره سازمانی نیروهای مسلح است که در هر یک از سازمان های عمده اعم از ارتش، سپاه، ناجا، وزارت دفاع و سازمان قضایی نیروهای مسلح به صورت متمرکز و سازمانی در اردیبهشت ماه سال 94 برگزار و از بین نمونه های استانی بهترین ها انتخاب خواهند شد.
زاده کمند سومین مرحله این جشنواره را جشنواره مشترک نیروهای مسلح عنوان کرد که در خرداد ماه سال آینده همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و به میزبانی ناجا برگزار و از 36 نفر از کارکنان وظیفه منتخب نیروهای مسلح تجلیل خواهد شد.
رییس ستاد برگزاری هفتمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) اضافه کرد: در جشنواره ملی جوان ایرانی که توسط دولت برگزار می شود چهار نفر از سربازان برتر از بین 36 نفر به این جشنواره معرفی و تجلیل خواهند شد.
وی اضافه کرد: علاوه بر تجلیل از 636 سرباز برتر در جشنواره های استانی سازمانی و مشترک نیروهای مسلح پنجمین جشنواره جوان سرباز نیروهای مسلح هدایای نقدی به مبلغ 20 میلیون ریال به 36 نفر از سربازان برتر مرحله نهایی این جشنواره اهدا می شود.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا اضافه کرد: علاوه بر این جشنواره، جشنواره های موضوعی نیز سالانه در سطح نیروهای مسلح برگزار می شود از جمله جشنواره فرهنگی ورزشی سربازان نیروهای مسلح که امسال با حضور 936 ورزشکار قهرمان در قالب 151 تیم ورزشی از سربازان وظیفه در 13 رشته ورزشی ارتش، سپاه، ناجا، وزارت دفاع و سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار و در این جشنواره ناجا رتبه اول، ارتش رتبه دوم و سپاه رتبه سوم را کسب کردند.
زاده کمند ویژگی این جشنواره را شادابی و نشاط سربازان، توانایی بالای قهرمانان ورزشی و حضور آنها در عرصه های ملی - جهانی عنوان کرد.
وی با اشاره به سایر برنامه های ناجا در سال 93 گفت: در سال جاری در حوزه های فرهنگی و معنوی نیز برنامه های قرآنی از جمله جلسات انس با قرآن با حضور حدود 70 هزار نفر، برگزاری مسابقات قرآن کریم در 10 رشته مرحله مقدماتی با حضور بیش از 10 هزار نفر و همچنین حضور 3 هزار نفر در طرح سراسری حفظ قرآن کریم اجرا شد.
زاده کمند با اشاره به حضور 5200 نفر از سربازان در برنامه های آموزشی و 5023 ختم قرآن توسط سربازان وظیفه گفت: در سال 92 بیش از 45 هزار حافظ قرآنی از یک جزء به بالا داشتیم که در آزمون های مختلف حفظ قرآن شرکت کرده بودند که امسال نیز چنین برنامه ای در سطح ناجا برگزار شد.
وی اضافه کرد: در راستای فرامین رهبری مبنی بر اوقات فراغت سربازان برنامه ریزی مناسب در قالب طرح توانمندسازی سربازان در طرح ناجا که از سه سال پیش آغاز شده بود در سه محور بهینه سازی خدمت سربازی افزایش بهره وری و استفاده بهینه از کارکنان سرباز و ارتقای شان و منزلت سربازی برگزار شد.
زاده کمند با اشاره به اینکه از نفرات برتر جشنواره جوان سرباز به تناسب رشته های مختلف در مسابقات سیزم استفاده می شود، گفت: برترین های هر یک از محورهای مسابقات جشنواره جوان سرباز و همچنین نفرات برتر قرآنی از معافیت سربازی برخوردار نمی شوند.
این مقام نیروی انتظامی با اشاره به اینکه این جشنواره از سال 88 هر ساله به میزبانی یکی از سازمان های نیروهای مسلح برگزار می شود، افزود: هفتمین جشنواره جوان سرباز به میزبانی ناجا با هدف احترام و ارزش گذاری به خدمت مقدس سربازی، معرفی الگوهای موفق از سربازان جوان، تجلیل از سربازان پرتلاش در عرصه های 10 گانه، تجلیل از ایثارگران سرباز، تبیین نقش سرباز در عرصه های نظم و امنیت، آشنایی مردم با این نقش آفرینان، به نمایش گذاشته شدن جلوه هایی از سربازان نیروهای مسلح و تصویر سازی از نقش سربازی در زندگی و اجتماع برگزار می شود.
وی ، 'سرباز، دفاع، امنیت و اقتدار ملی'، 'سرباز، ایثاگری و فداکاری'، 'سرباز، وظیفه شناسی و اقدام برجسته'، 'سرباز، امور فرهنگی، هنری و تبلیغات'، 'سرباز، خلاقیت و فناوری'، 'سرباز، ورزش و تربیت بدنی، ' سرباز، نظم و انضباط اجتماعی'، ' سرباز ، دینداری، بصیریت'، 'سرباز، مسئولیت پذیری در خانواده، 'سرباز و تفکر بسیجی' را از محورهای 10 گانه این جشنواره برشمرد.
به گفته زاده کمند شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در این جشنواره در قالب دستورالعملی تبیین و در سازمان نیروهای مسلح ابلاغ شده است.
وی با اشاره به کمیته های تخصصی این جشنواره، گفت: برنامه ریزی، تحول و نوآوری، تبلیغات و فضاسازی، روابط عمومی و اطلاع رسانی، پژوهش، توسعه فرهنگ و منزلت اجتماعی، امنیت، تشریفات و انضباط، داوری جشنواره، اجرایی ، پشتیبانی و بودجه از کمیته های فعال این جشنواره است.