کد خبر:۳۸۶۶۸۵
در جلسه امروز شورای شهر مطرح شد؛

احمد حکیمی پور: بررسی بودجه سال ۹۴ شهرداری در جلسات علنی انجام شود/ کاشانی: تقدیر داوران ایرانی حاضر در مسابقات جام ملت‌های آسیا

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران با حضور خبرنگاران و در جلسات علنی باید بررسی شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  در ادامه یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران احمد حکیمی پور، عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران زمانی که در دستور کار شورای شهر قرار گرفته و در حال بررسی است دیگر نباید در دستورات بعدی در دستور شورا قرار گیرد چنانچه در گذشته نیز به همین صورت بررسی انجام می شده و زمانی که لایحه بودجه شهرداری در دستور کار قرار می گرفت سایر موضوعات از دستور کار شورای شهر خارج می شد.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: همچنین براساس ماده ۴ رأی گیری در شورای شهر می بایست افرادی که به لایحه بودجه رأی می دهند مشخص باشند و در حال حاضر برای شورای شهر تهران هیچ دستوری مهم تر از بودجه شهرداری تهران نیست و لازم است بررسی این موضوع در جلسات علنی شورا انجام شود.

 

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با تأیید صحبت های حکیمی پور گفت: این تذکر صحیح است اما زمانی لایحه بودجه شهرداری باید به صورت مستمر بررسی شود که لایحه بودجه کامل شده باشد و ما در حال حاضر بخش های از لایحه بودجه شهرداری را بررسی می کنیم تا بخش های دیگر نیز به دست ما برسد و نمی توان جلسات شورای شهر را به دلیل نبود بخش های از لایحه بودجه تعطیل کنیم.

 

کاشانی: تقدیر داوران ایرانی حاضر در مسابقات جام ملت های آسیا


حبیب کاشانی: دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه امروز شورای شهر با اشاره به حضور خوب داوران ایرانی در مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا گفت: سه نفر از داوران ایرانی در بازی فینال جام ملت های آسیا حضور داشتند که این موضوع برای کشور ما یک افتخار است و همچنین دو نفر از این افراد علی رضا فغانی و محمدرضا ابوالفضلی بودند که از کارمندان شهرداری تهران نیز هستند و این افتخار را به مجموعه شهرداری تبریک می گوییم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار