کد خبر:۳۸۷۸۶۵

قدردانی وزیر ارشاد از توجه دلسوزانه مراجع عظام تقلید/ جنتی: مرجعیت ضامن پایداری و پویایی اسلام است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرجعیت را ضامن پایداری و پویایی مکتب اسلام خواند و گفت: از توجه دلسوزانه مراجع معظم تقلید سپاسگزاریم و تلاش می‌کنیم نگرانی‌های آنان را مرتفع کنیم.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرجعیت را ضامن پایداری و پویایی مکتب اسلام خواند و گفت: از توجه دلسوزانه مراجع معظم تقلید سپاسگزاریم و تلاش می‌کنیم نگرانی‌های آنان را مرتفع کنیم.

 

علی جنتی افزود: توجه به نظرات مراجع عظام تقلید، در سیاست‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری مد نظر است.

 

وزیر ارشاد تصریح کرد: اصل خبر «مجوز تک خوانی به بانوان» نادرست و کذب است و یک جریان خاص با تکرار فراوان، چنین موضوعی را به جامعه القاء کرده است. جنتی اضافه کرد: جای تاسف است؛ در ایام گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی؛ که همه توجهات به سوی وحدت و انسجام ملی است؛ عده‌ای با چنین فتنه گری‌هایی زمینه‌های افتراق در جامعه را به وجود می‌آورند. با صدور مجوز یک آلبوم موسیقی برخی با ایجاد حاشیه سازی و موج علیه وزارت ارشاد، موضوع تک خوانی یک خواننده زن را مطرح کرده‌اند که وزارت ارشاد نیز بار‌ها اعلام کرده هیچ مجوزی برای تک خوانی زنان صادر نکرده است.

 

وی افزود: عده‌ای با دادن اطلاعات غلط به برخی مراجع و نمایندگان مجلس وزارت ارشاد را متهم به صدور مجوز تک خوانی برای زنان کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۹
یه شعر میخوندیم بچگی ها: "بیسکویت بخور ساکت باش" نمیدونم چرا یاد اون افتادم
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰
پس چرا جرات ندارن فیلم مراسم رو به علما نشون بدن. فیلم بدون سانسور بدون کات خوردن و...؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار