آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۲۵۰
مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر غذا و دارو:

سهمیه داروهای استنشاقی خوزستانی‌ها افزایش یافت

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از تامین و افزایش سهمیه تمام داروهای استنشاقی در استان خوزستان خبر داد.

مهدی پیرصالحی اظهار داشت: با توجه به شرایط نامناسب اقلیمی ایجاد شده در استان خوزستان از مدیر عامل‌های همه شرکت‌های توزیعی خواسته شده است نسبت به تامین و افزایش سهمیه کلیه داروهای استنشاقی اقدامات لازم را انجام دهند.

 

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در خصوص ایجاد شرایط نامناسب اقلیمی در استان خوزستان عنوان کرد: از مدیر عامل‌های همه شرکت‌های توزیعی خواسته شده است با توجه به مشکلات بوجود آمده در آن استان و درخواست دانشگاه مربوطه، نسبت به تامین وافزایش سهمیه تمام داروهای استنشاقی به‌ویژه داروهای سالبوتامول نبولایزر، اسپری ایپراتروپیوم بروماید، اسپری سالمترول / فلوتیکازون، پودر استنشاقی سیمبیکورت 160، کپسول کرومولین، آمپول متیل پردنیزولون و قرص کتوتیفن اقدامات لازم را انجام دهند.

 

پیرصالحی خاطرنشان کرد: در مورد سایر داروها نیز تا اطلاع ثانوی، درخواست‌های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در اولویت قرار گرفته است و از شرکت‌های توزیعی خواستیم نتیجه اقدامات صورت پذیرفته را به طور مستمر به اداره کل دارو اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار