کد خبر:۳۹۲۸۸۹
در نشست علنی امروز صورت گرفت

تمهید ویژه مجلس برای حل مشکل بازنشستگان صندوق فولاد

نمایندگان مجلس، جهت حل مشکل بازنشستگان صندوق فولاد کشور مواد مربوط به این مهم را برای بررسی و برنامه‌ریزی خاص به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع دادند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان در نشست علنی امروز (شنبه ۹ اسفند) مجلس شورای اسلامی، ضمن بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۹۴ کل کشور؛ با ارجاع تبصره الحاقی ۱۶ این لایحه به کمیسیون تلفیق بودجه با ۱۴۶ رأی موافق، ۱۷ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

براساس این گزارش عبدالرضا عزیزی در تشریح پیشنهاد خود مبنی بر الحاق عبارتی به بند (ج) تبصره ۳ لایحه بودجه برای حمایت از بازنشستگان صندوق فولاد کشور گفت: دولت در شرایط کنونی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان به اعضای این صندوق بدهکار بوده که این بدهی‌ها مربوط به مصوبه سال ۹۲ است.

 

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت در شرایط کنونی برای پرداخت بدهی به مبلغی حدود ۱۹۷ هزار میلیارد تومان نیازمند است.

 

در ادامه محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب‌رئیس مجلس در پاسخ به پیشنهاد این نماینده گفت: در بند (الف) و (ج) تبصره ۳ لایحه بودجه، درآمد‌ها و هزینه‌ها مشخص است و نمی‌توان اعتبار ویژه‌ای را برای حل مشکل بازنشستگان فولاد اختصاص داد، از این‌رو به نظر من می‌بایست تبصره الحاقی ۱۶ را برای بررسی و اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع داد تا تمهیدات ویژه‌ای برای حل مشکلات این افراد اندیشیده شود.

 

در تبصره الحاقی ۱۶ لایحه بودجه سال آینده کل کشور آمده است؛ به وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی‌سازی) اجازه داده می‌شود معادل سهام، سهم الشرکه، اموال، شرکت‌ها و حقوق بهره‌برداری از معادن مربوط به انتقال صندوق بازنشستگی فولاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، که براساس قوانین بودجه سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ مورد توافق وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته ولی قرارداد واگذاری آن منعقد نگردیده است را در سال ۱۳۹۴ به آن صندوق انتقال دهد و یا تسویه نماید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار