تشديد نظارت مالي، راه حل پايان بحران مالي جهان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۸۸
وزير دارايي فرانسه:

تشديد نظارت مالي، راه حل پايان بحران مالي جهان است

وزير دارايي فرانسه گفت: تصويب و اجراي مقررات نظارتي بر فعاليت شبکه بانکي و مالي غرب، تنها راه خروج از بن بست مالي موجود در جهان است.

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، کريستين لاگارد اظهار داشت: گفته مي شود اعمال مقررات شديد در بخش بانکداري سبب از بين رفتن خلاقيت اين بخش مي شود، اما ما ديگر نمي خواهيم شاهد بحران مالي باشيم.

وي گفت: ما خواهان رشد پايدار هستيم و بايد ميان اقداماتي که مي تواند به خروج از وضعيت کنوني کمک کند با اقداماتي که مي تواند همه کشورها را به مخاطره بيندازد تفاوت و تمايز قائل شد.

وزير دارايي فرانسه تصريح كرد: فعالان بخش بانکي و مالي در اروپا و غرب اطلاعاتشان را فاش نمي کنند و همين وضعيت نظارت را دشوارتر مي کند.

لاگارد خاطرنشان كرد: در چنين شرايطي لازم است مقررات نظارتي بر بانک ها افزايش پيدا کند تا نقاط تاريک و مبهم روشن شود و افراد پاسخگوي اقداماتشان باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار