کار آموزش حفاظت از منابع طبیعی باید از سنین کودکی شروع شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۴۸۹
مشاور اسبق پژوهشی دانشگاه تهران:

کار آموزش حفاظت از منابع طبیعی باید از سنین کودکی شروع شود

استاد دانشگاه تهران همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مدیران منابع طبیعی کشور گفت: کار آموزش حفاظت از منابع طبیعی باید از سنین کودکی شروع شود و قشرهای مختلف مردم را در بربگیرد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، همزمان با هفته منابع طبیعی، مراسم بزرگداشت هفته منابع طبیعی و محیط زیست روز گذشته با حضور جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان در دانشگاه اردکان برگزار شد.

 

سیدعلی اکبر یاسینی، استاد دانشگاه تهران در این مراسم با اشاره به روایات متعددی در خصوص اهمیت درختکاری گفت: درخت و جنگل یک حلقه از زنجیری به هم پیوسته است که منابع طبیعی و محیط زیست را تشکیل می‌دهد.

 

مشاور اسبق پژوهشی دانشگاه تهران تصریح کرد: راه حل اساسی بسیاری از این مشکلات و بلایای طبیعی، جنگل کاری در قالب برنامه‌ای بلند مدت است.

 

یاسینی بیان کرد: آب، گاز و خاک آلوده و عامل انسانی از جمله دلایل تخریب محیط زیست است که متأسفانه مراتع کشورمان در حال تبدیل شدن به بیابان است و حفاظت از منابع طبیعی نیازمند بسیج همگانی می‌باشد.

 

این استاد دانشگاه تهران همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر با مدیران منابع طبیعی کشور گفت: کار آموزش حفاظت از منابع طبیعی باید از سنین کودکی شروع شود و قشرهای مختلف مردم را در بربگیرد

پربازدیدترین آخرین اخبار