آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۷۷۴

آخرین اخبار از اختلاس میلیاردی در دانشگاه‌های کرمان

دادستان کرمان گفت: به قولی که به مردم در زمینه مبارزه با مجرمان در هر رده‌ای داده‌ایم متعهد می‌مانیم و با مفسدان اداری در هر سطح مدیریتی و یقه‌سفید‌ها بدون اغماض برخوردهای لازم را انجام می‌دهیم. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛ دادخدا سالاری روز گذشته در جمع خبرنگاران درباره جزئیات پرونده متهمان اختلاس میلیاردی در دانشگاه‌های استان کرمان گفت: متهم پرونده به کمک دو تن از همدستانش که از کارمندان‌‌ همان دانشگاه هستند، این اختلاس را انجام داده‌اند. 


وی افزود: این افراد پس از تحقیق اداره بازرسی استان، توسط دادسرای عمومی و انقلاب کرمان دستگیر و با قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شدند. 


دادستان کرمان گفت: به قولی که به مردم در زمینه مبارزه با مجرمان در هر رده‌ای داده‌ایم متعهد می‌مانیم و با مفسدان اداری در هر سطح مدیریتی و یقه‌سفید‌ها بدون اغماض و مطابق قانون برخوردهای لازم را انجام می‌دهیم. 


لازم به ذکر است، این پرونده مربوط به سال ۹۰ در حسابرسی سازمان بازرسی استان کشف شده است. نامبرده به همراه دو نفر از همدستانش با برداشت غیرقانونی از حساب‌های دانشگاه و واریز به حساب شخصی اقدام به اختلاس میلیاردی کرده است تحقیقات از متهمان پرونده ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار