کد خبر:۳۹۷۵۵۹
با ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور

۱۲۵۰ میلیارد ریال برای پرداخت دیون صندوق بیمه محصولات کشاورزی اختصاص یافت

مبلغ یک هزار و دویست و پنجاه میلیارد ریال بابت پرداخت دیون صندوق بیمه محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار می گیرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مبلغ یک هزار و دویست و پنجاه میلیارد ریال بابت پرداخت دیون صندوق بیمه محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار می‌گیرد.

 

متن مصوبه هیئت وزیران بدین شرح است:

 

مبلغ یک هزار و دویست و پنجاه میلیارد (000ر000ر000ر250ر1) ریال به صورت هزینه‌ای از محل اعتبارات جزء (9) ردیف (101000) جدول شماره (8) قانون بودجه سال 1393 کل کشور با عنوان "اعتبارات موضوع فروش سهام، سهم الشرکه، اموال، دارایی ها و حقوق مالی و نیروگاه های متعلق دولت و مؤسسات و شرکت های دولتی وابسته و تابعه" بابت پرداخت دیون صندوق بیمه محصولات کشاورزی موضوع ردیف (21) جدول شماره (18) قانون بودجه سال 1393 کل کشور در اختیار وزارت جهادکشاورزی (صندوق بیمه محصولات کشاورزی) قرار می‌گیرد تا برابر احکام مقرر در بند (ج) تبصره (3) ماده واحده قانون یادشده و سایر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

 

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور این مصوبه را در تاریخ 24/12/1393 برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت جهادکشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ابلاغ کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار